Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Nieuw bij Claudia Sträter: luxe bad-, body- en lifestyleproducten van Charlotte Rhys

Als aanvulling op ons assortiment presenteren wij luxueuze bad-, body- en lifestyleproducten van het merk Charlotte Rhys: een douchegel, hand- en bodylotion, interieurspray en geurkaars. Het Zuid-Afrikaanse merk heeft de bescherming van natuurlijke bronnen en duurzame ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Een merk met een geweten dus, dat perfect aansluit bij de missie van Claudia Sträter om bij te dragen aan een meer duurzame wereld.

Eerlijke producten

Het merk voert een strikt groen beleid. Alle formules en recepturen worden ontwikkeld in de fabriek in Kaapstad met organische, botanische ingrediënten en zijn biologisch afbreekbaar. Daarnaast zijn alle producten dierproefvrij. De fabriek biedt kansarme mensen werkgelegenheid en interne opleidingsmogelijkheden. Allemaal redenen voor Claudia Sträter om deze producten aan te bieden aan onze klanten. Natuurlijk spelen de sprankelende geur No. 17 - fris met tegelijk warme, houten accenten - en de tijdloze en elegante uitstraling van de producten ook een rol.

Tijdloos & elegant

Het merk Charlotte Rhys wordt in 1999 opgericht in Zuid-Afrika door zakenpartners Janet Rhys en Shaun McDermott. Hun doel is het creëren van een geraffineerde en luxueuze bad-, body-en lifestylelijn die de beste internationale luxemerken kan evenaren, of zelfs overtreffen. Om het merk een tijdloze en elegante uitstraling te geven vernoemen ze het naar de oma van Janet, de uit Wales afkomstige Charlotte Rhys. Door hun gezamenlijke ervaring in het luxe segment en McDermott's ervaring als vooraanstaand cosmetisch en farmaceutisch scheikundige wordt hun streven al snel werkelijkheid. Dankzij toewijding en creativiteit van de oprichters is het merk vandaag de dag uitgegroeid tot Zuid Afrika's nummer één luxemerk.