Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Small leather goods

Kleinlederwaren van Claudia Sträter zijn tijdloos, stijlvol en volledig uitgevoerd in prachtig kwaliteitsleer. Claudia Sträter stelt namelijk de hoogste eisen aan haar leren accessoires. Van een leren portemonnee en leren tasje tot een leren buideltas en riem; een leren accessoire maakt uw kersverse look bijzonder chic en helemaal compleet.

Small leather goods bij Claudia Sträter

Kleinlederwaren van Claudia Sträter zijn dé manier om uw look subliem mee af te stylen. Bent u verknocht aan Claudia Sträters items, dan zullen de leren accessoires u evenzeer bekoren. De leren items komen in matchende tinten, waardoor combineren gemakkelijk wordt. Daarnaast zijn de leren accessoires tijdloos, smaakvol en van de hoogste kwaliteit waardoor u deze seizoen na seizoen met stijl en klasse draagt. Bekijk het assortiment klein lederwaren online of loop eens binnen in een van onze Claudia Sträter winkels. Wij hebben allerlei soorten klein lederwaren, zoals:

  • Leren portemonnees
  • Leren clutches
  • Leren riemen
  • Leren etuis
  • Leren creditcardholders
  • Leren reisetuis

Small leather goods online bestellen

Kleinlederwaren online bestellen doet u bij Claudia Sträter makkelijk, snel en 100% veilig. Betalen doet u op een manier die voor u het meest vertrouwd voelt. We werken samen met meerdere betaalinstanties, zodat u uw bestelling altijd kunt afronden op een manier die voor u het prettigst is. Bestelt u op een werkdag voor 21.00 uur, dan bezorgen wij uw leren accessoire al de volgende dag op het door u aangegeven adres. Wacht dus niet langer en bestel uw favoriete klein lederwaren online bij Claudia Sträter!