Betalen

Claudia Sträter hecht grote waarde aan uw privacy en veiligheid tijdens uw bezoek aan onze webshop en gedurende het bestelproces. Uw betaling vindt plaats binnen de vertrouwde en beveiligde omgeving van uw eigen bank of creditcardmaatschappij.

Beveiliging via SSL

U kunt tijdens uw betaling zelf controleren of u op een beveiligde website zit. Een betalingswebsite die beveiligd is met SSL of een ander beveiligingsprotocol herkent u, afhankelijk van de gebruikte browser, aan het slotje of sleuteltje boven in de browser of onder aan uw scherm. Het internetadres van de pagina begint met: 'https://' in plaats van 'http://' (de 's' staat voor 'secure').

U kunt in onze webshop betalen met Bancontact / Mistercash, iDEAL of met uw creditcard.

Betalen met Bancontact / Mistercash

U kunt op een vertrouwde en voor u bekende wijze betalen met Bancontact / Mistercash. Dit werkt hetzelfde als internetbankieren via uw eigen bank:

  1. Kies voor Bancontact / Mistercash als betaalmethode en selecteer de bank waarbij u uw online betalingen regelt
  2. U komt in het vertrouwde betaalprogramma van uw eigen bank terecht. De gegevens van de aankoop zijn al ingevuld
  3. Bij goedkeuring van de betaling ontvangt u een bevestiging van de bank
  4. Meer informatie over online betalingen via Bancontact / Mistercash vindt u op de website van Bancontact / Mistercash.

Betalen met creditcard

Online betalen met uw creditcard werkt als volgt:

  1. Op de betaalpagina kiest u het type creditcard waarmee u wilt afrekenen. Vervolgens vult u het volledige creditcardnummer in, de vervaldatum én de 3-cijferige veiligheidscode. Deze code wordt ook wel de cvc-code genoemd en staat op de achterkant van de creditcard
  2. Voor sommige creditcards voert u tevens de alleen bij u bekende pincode in. Indien dit op uw creditcard van toepassing is, verschijnt het invulveld vanzelf. Als u twijfelt of u een pincode heeft of uw pincode niet (meer) weet, neem dan contact op met uw creditcardmaatschappij.

Betalen met iDEAL

  1. Kies voor iDEAL als betaalmethode en selecteer de bank waarbij u uw online betalingen regelt
  2. U komt in het vertrouwde betaalprogramma van uw eigen bank terecht. De gegevens van de aankoop zijn al ingevuld
  3. Bij goedkeuring van de betaling ontvangt u een bevestiging van de bank
  4. Meer informatie over online betalingen via iDEAL vindt u op de website van iDEAL.

Have questions? We would love to help.

Neem contact op met onze ServiceDesk door te bellen met 078 - 159 055, of stuur een e-mail naar vragen@claudiastrater.be