Catwalk of the Season

Catwalk of the Season

IN STORES & ONLINE

CATWALK OF THE SEASON

donderdag 27 en vrijdag 28 september

Tijdens Catwalk of the Season ontdekt u de nieuwste modethema’s uit de collectie winter 2018. Verheug u op eigenzinnige kleuren, rijke materialen en heerlijk omhullende vormen.

Beeld
Beeld

Een exclusieve CS Wintershawl

Tijdens Catwalk of the Season ontvangen FashionCard-houders in onze winkels en online een exclusieve CS wintershawl bij besteding vanaf €150* en bij elke aankoop dubbele FashionCard-punten.


*Zolang de voorraad strekt. Uitsluitend voor FashionCard-houders. Bekijk hier alle actievoorwaarden.

Ontdek de collectie

Blader door de brochure winter deel 2 en ontdek de gevarieerde en rijke collectie.


Beeld

‘Niets zo veelzijdig als het huidige modebeeld’

De verschillende modethema’s uit de wintercollectie hebben elk een eigen look-and-feel. Welk thema onderstreept uw persoonlijkheid?


Beeld

Stem & Win

Ingegeven door onze liefde voor kunst en design werkt Claudia Sträter ook dit modeseizoen weer samen met kunstenaars. Roeli van Vliet en Bea Wagner maakten verschillende inspiratieve collages voor de 2 seizoensbrochures en de etalages. We verloten twee van deze collages onder onze klanten. Wilt u kans maken op een van deze collagekunstwerken ter waarde van €400?


Stem dan nu op uw favoriet!


Hoe word ik FashionCard-houder?

Niet alleen tijdens Catwalk of the Season, maar het hele jaar door profiteert u met de FashionCard van verschillende privileges.


Beeld

Gerelateerde Artikelen
Duurzaam DENIM van Claudia Sträter

De kwalitatieve kleding van Claudia Sträter heeft een lange levensduur. Dat is op zich al duurzaam, maar we willen meer doen om de sociale en ecologische impact van onze producten te beperken. Met de nieuwe lijn sustainable jeans is hierin weer een stap gezet.

Lees meer
Preview Days

Tijdens PREVIEW DAYS ontdekt u de nieuwste modethema’s uit de collectie zomer 2019. Dit is hét moment voor een frisse update van uw garderobe. Laat u verrassen door de uitgesproken kleuren, nieuwe silhouetten en luxe materialen van dit seizoen.

Lees meer
Catwalk of the Season

Tijdens Catwalk of the Season ontdekt u de nieuwste modethema’s uit de collectie winter 2018. Verheug u op eigenzinnige kleuren, rijke materialen en heerlijk omhullende vormen.

Lees meer