Nieuw bij Claudia Sträter | Charlotte Rhys

Nieuw bij Claudia Sträter | Charlotte Rhys

Nieuw bij Claudia Sträter: luxe bad-, body- en lifestyleproducten van Charlotte Rhys

Als aanvulling op ons assortiment presenteren wij luxueuze bad-, body- en lifestyleproducten van het merk Charlotte Rhys: een douchegel, hand- en bodylotion, interieurspray en geurkaars. Het Zuid-Afrikaanse merk heeft de bescherming van natuurlijke bronnen en duurzame ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Een merk met een geweten dus, dat perfect aansluit bij de missie van Claudia Sträter om bij te dragen aan een meer duurzame wereld. Om u kennis te laten maken met de producten van Charlotte Rhys ontvangt u tijdens de Preview Days een mini set met luxe bad- en bodyproducten bij besteding vanaf €150.

 

Eerlijke producten

Het merk voert een strikt groen beleid. Alle formules en recepturen worden ontwikkeld in de fabriek in Kaapstad met organische, botanische ingrediënten en zijn biologisch afbreekbaar. Daarnaast zijn alle producten dierproefvrij. De fabriek biedt kansarme mensen werkgelegenheid en interne opleidingsmogelijkheden. Allemaal redenen voor Claudia Sträter om deze producten aan te bieden aan onze klanten. Natuurlijk spelen de sprankelende geur No. 17 - fris met tegelijk warme, houten accenten - en de tijdloze en elegante uitstraling van de producten ook een rol.

 

Tijdloos & elegant

Het merk Charlotte Rhys wordt in 1999 opgericht in Zuid-Afrika door zakenpartners Janet Rhys en Shaun McDermott. Hun doel is het creëren van een geraffineerde en luxueuze bad-, body-en lifestylelijn die de beste internationale luxemerken kan evenaren, of zelfs overtreffen. Om het merk een tijdloze en elegante uitstraling te geven vernoemen ze het naar de oma van Janet, de uit Wales afkomstige Charlotte Rhys. Door hun gezamenlijke ervaring in het luxe segment en McDermott's ervaring als vooraanstaand cosmetisch en farmaceutisch scheikundige wordt hun streven al snel werkelijkheid. Dankzij toewijding en creativiteit van de oprichters is het merk vandaag de dag uitgegroeid tot Zuid Afrika's nummer één luxemerk.

 

De producten van Charlotte Rhys zijn verkrijgbaar in de grotere winkels van Claudia Sträter en online

Gerelateerde Artikelen
Focus op verantwoorde en gecertificeerde mohair

Aangezien er steeds meer vragen komen over ons beleid wat betreft mohair, hierbij onze toelichting:

We willen graag transparant zijn over ons MVO-beleid. We gebruiken verschillende dierlijke materialen in de collecties, waaronder mohair. Dit haar is afkomstig van de angorageit. In 2018 bestond de collectie uit 0,16% mohair, voornamelijk verwerkt in knitwear.

Lees meer
Claudia Sträter loves Anna Drijver

De succesvolle merkcampagne EMPOWERED BY Claudia Sträter, met in de hoofdrol actrice Anna Drijver, krijgt een winters vervolg. Met de campagne EMPOWERED BY Claudia Sträter, die in februari van dit jaar werd gelanceerd, laat het modemerk zien hoe sterk en relevant de collectie is voor de krachtige, zelfbewuste vrouw.

Lees meer
Fashion Revolution Week 2019

Tijdens Fashion Revolution Week wordt aandacht gevraagd voor de arbeidsomstandigheden in de textielindustrie. Concrete aanleiding voor dit initiatief was de ramp bij Rana Plaza in Bangladesh in 2013. Het doel van Fashion Revolution Week is aandacht vragen voor en geven aan de makers van onze kleding en bewustzijn te creëren bij de consument met de terugkerende vraag Who Made My Clothes?

Lees meer