City Holiday

City Holiday

Een explosie aan felle kleuren afgewisseld door zachte zandtinten en stoere denim tonen; Claudia Sträters veelzijdige City Holiday collectie biedt voor iedere moderne vrouw de ultieme zomerlook.

 

De City Holiday collectie wordt gelanceerd in aanloop naar de warmste dagen van het jaar en bevat dan ook alle ingrediënten voor een stijlvolle zomer. Van sierlijke jurken met geklede plooidetails tot sportieve tops met felle prints. Hoewel de collectie op zichzelf divers is, zijn de items stuk voor stuk voorzien van de meest luxe stoffen en een goede pasvorm. Precies zoals u van ons gewend bent.

 

Terwijl de City Holiday collectie feilloos aansluit op de huidige voorjaarscollectie en diens musthaves, zien we een aantal nieuwe stijlen terugkomen in deze kleine maar krachtige collectie. Stijlvolle nieuwkomers zijn een drietal jurken in een uiterst modieuze overhemd feel. Deze draagt u afzonderlijk met elegante hakken of juist gekleder als tuniek op een witte broek.

 

Verder zien we diverse streeppatronen, effen ontwerpen in felle kleuren en zandkleurige prints die uw zongebruinde huid complimenteren. Showstopper is de maxi jurk in tie-dye print die met haar zee blauwe kleurenpalet uw zwoele zomeravond aan de Franse Riviera vrijwel perfect maakt.

 

Laat u inspireren door de looks uit ons Lookbook en creëer zomerlooks waarin u elegantie en vrouwelijkheid uitstraalt. Shop City Holiday nu online.

Gerelateerde Artikelen
Pretty Prints

De simpele, maar stijlvolle combinatie van de kleuren zwart en wit is typisch Claudia Sträter.

Lees meer
In Motion

De succesvol gelanceerde collectie CS sports is dit seizoen uitgebreid met CS night en CS lounge.

Lees meer
Jungle Joy

Op flora geïnspireerde prints en een waaier van verschillende tinten groen voeren je in gedachten mee naar tropische bestemmingen.

Lees meer