Dramatic Brocade

Dramatic Brocade

Het thema Dramatic Brocade toont de liefde van Claudia Sträter voor vakmanschap in optima forma. Rijke jacquards, paradijsvogelprints en fluweeltexturen in granaatrood, diepgroen en zwart zetten de toon. Een cumberbandjurk en een zwierige broek van gebreide plisséstof in merinowol kunnen gezien worden als ultieme technische hoogstandjes. Dankzij de ongedwongen benadering van het silhouet worden de verschillende 'haute fashion' invloeden in balans gebracht en zijn de designs zowel geschikt om overdag als 's avonds naar een feestje te dragen.

Gerelateerde Artikelen
Duurzaam DENIM van Claudia Sträter

De kwalitatieve kleding van Claudia Sträter heeft een lange levensduur. Dat is op zich al duurzaam, maar we willen meer doen om de sociale en ecologische impact van onze producten te beperken. Met de nieuwe lijn sustainable jeans is hierin weer een stap gezet.

Lees meer
Preview Days

Tijdens PREVIEW DAYS ontdekt u de nieuwste modethema’s uit de collectie zomer 2019. Dit is hét moment voor een frisse update van uw garderobe. Laat u verrassen door de uitgesproken kleuren, nieuwe silhouetten en luxe materialen van dit seizoen.

Lees meer
Catwalk of the Season

Tijdens Catwalk of the Season ontdekt u de nieuwste modethema’s uit de collectie winter 2018. Verheug u op eigenzinnige kleuren, rijke materialen en heerlijk omhullende vormen.

Lees meer