Dress Up Denim

Dress Up Denim

In dit bijzondere thema van Claudia Sträters lente- en zomercollectie 2016 krijgt denim een modische upgrade van casual naar chic. Indigoblauw is on-trend dit seizoen en draagt u niet alleen meer in uw vrije tijd. Denim deluxe, it is!

 

Dress Up

Denim is een echte all rounder die we dan ook het liefst in onze vrije tijd dragen. Met dit thema brengen we echter een lijn die even casual als chic is en laten we zien dat jeans items heus niet misstaan tijdens officiële gelegenheden. Dress up in een trendy jeansjurk, een chambray blouse, een flared jeans of een chique denim blazer. Combineer onderling tot een zogenaamde double denim look of mix stijlvolle jeansitems met de bretonse streep voor een modern geheel. 

Dress Up Denim looks 

Indigo Inspired

Slechts één blik op ons digitale lookbook en u zal het meteen ontdekken: indigo is de trend van het moment. De typische indigokleur is er in donkere schakeringen, maar ook in middenblauw en zelfs bleached. Als tegenhanger zijn de blauwe tinten gecombineerd met offwhite, een kleurencombinatie die we veelvuldig terug zien in dit thema door onder andere de bretonse streep. Dit geeft een bijzonder contrast en een fris kleurenpalet dat garant staat voor fashionable musthaves. Spijkerstof fungeerde als inspiratie, maar de typerende denim kleur zien we terug in allerlei uitvoeringen. Zo zien we veel kant, zomerse knit wear en allerlei natuurlijke materialen waaronder puur zijde, viscose en linnen.

Indigo Inspired

 

Prints en patronen

Dress Up Denim is een mix van streeppatronen, verschillende materialen en verfijnde technieken. Heel wat kanten musthaves maken hun opwachting in een- of tweekleurige items. De kanten jurk met een horizontaal streeppatroon is daar een perfect voorbeeld van. Nooit eerder bedrukten we een opengewerkt kantpatroon met donkerblauwe blokstrepen. Deze precisietechniek resulteert in een absolute eyecatcher waarin u dit seizoen beslist hoge ogen gooit. Naast de vele horizontale en verticale streeppatronen spotten we de welbekende tie-dye print en een bijzonder bloemenpatroon geïnspireerd op de kunstwerken van Andy Warhol. 

Indigo Inspired

Zoals gezegd zijn de mode-items uit dit thema voor elk moment. Shop nu uw favoriete mode-items of bekijk de looks uit Dress up Denim in ons lookbook

Gerelateerde Artikelen
Duurzaam DENIM van Claudia Sträter

De kwalitatieve kleding van Claudia Sträter heeft een lange levensduur. Dat is op zich al duurzaam, maar we willen meer doen om de sociale en ecologische impact van onze producten te beperken. Met de nieuwe lijn sustainable jeans is hierin weer een stap gezet.

Lees meer
Preview Days

Tijdens PREVIEW DAYS ontdekt u de nieuwste modethema’s uit de collectie zomer 2019. Dit is hét moment voor een frisse update van uw garderobe. Laat u verrassen door de uitgesproken kleuren, nieuwe silhouetten en luxe materialen van dit seizoen.

Lees meer
Catwalk of the Season

Tijdens Catwalk of the Season ontdekt u de nieuwste modethema’s uit de collectie winter 2018. Verheug u op eigenzinnige kleuren, rijke materialen en heerlijk omhullende vormen.

Lees meer