Green Shades

Green Shades

In dit groengekleurde thema speelt dé trendkleur van het aankomende modeseizoen de absolute hoofdrol. Gevolgd door een breed scala aan luxe jacquardpatronen, dierlijke dessins en gouden glansgaren.

 

Van olijfgroen zijde tot felgroene breisels: ontdek de verschillende groenschakeringen uitgevoerd in speelse en eigentijdse silhouetten. Zo vormt een leren jasje in een opvallende groentint een modern alternatief voor het welbekende zwarte jack en maakt u gegarandeerd een verpletterende indruk in de knalgroene punto milano jurk.

 

Waar de één kiest de trendtinten volop en over-the-top in te zetten, gaat de ander juist voor een meer gebalanceerde look. Zwart of grijs vormen bijvoorbeeld een mooie basis voor groen, evenals een sprankje goud. Naast het mix en matchen van tinten, onderscheidt dit thema zich dankzij haar luxueuze en bovendien eclectische stoffenmix. Van verhullende breisels tot chique stretch zijde: durf te combineren. Liever niet in kleur? Dan in deze luxe materialen.

 

Eén van de highlights uit de Green Shades collectie is een zwarte gebreide poncho voorzien van een sprankje gouden lurex. Combineer dit statement item met een olijfgroen colletje en u creëert eenvoudig een stijlvolle look subtiel voorzien van die trendy “green shade”

Shop de Green Shades collectie nu in de winkels en online.

Gerelateerde Artikelen
Duurzaam DENIM van Claudia Sträter

De kwalitatieve kleding van Claudia Sträter heeft een lange levensduur. Dat is op zich al duurzaam, maar we willen meer doen om de sociale en ecologische impact van onze producten te beperken. Met de nieuwe lijn sustainable jeans is hierin weer een stap gezet.

Lees meer
Preview Days

Tijdens PREVIEW DAYS ontdekt u de nieuwste modethema’s uit de collectie zomer 2019. Dit is hét moment voor een frisse update van uw garderobe. Laat u verrassen door de uitgesproken kleuren, nieuwe silhouetten en luxe materialen van dit seizoen.

Lees meer
Catwalk of the Season

Tijdens Catwalk of the Season ontdekt u de nieuwste modethema’s uit de collectie winter 2018. Verheug u op eigenzinnige kleuren, rijke materialen en heerlijk omhullende vormen.

Lees meer