1 jaar Claudia Sträter in Gent

1 jaar Claudia Sträter in Gent

Donderdag 25 februari bestaat  onze Claudia Sträter winkel in Gent exact één jaar. En dat vieren wij uiteraard met u! We ontvangen u graag met een hapje en een glaasje cava. U ontvangt die dag ook een exclusieve gift en een cadeaubon van 15 euro bij aankoop vanaf 150 euro.
 

Gent is een hele fijne winkelstad. Het historische hart telt heel wat charmante straten vol mooie panden en authentieke boetiekjes. Voor originele interieur-items en vooral stijlvolle mode moet u in de Brabantdam zijn. Op huisnummer 14 treft u er onze prachtige winkel met een heerlijk ruimtegevoel en een ongedwongen luxe uitstraling. Kom gerust eens langs en ontdek er al het moois dat Claudia Sträter te bieden heeft. 
 

Graag tot dan! 

Gerelateerde Artikelen
Fashion Day

Kom tijdens FASHION DAY op zaterdag 30 maart naar een Claudia Sträter winkel bij u in de buurt en... 
Empower your wardrobe met uw favoriete items uit onze nieuwe zomercollectie! 
Online shoppen met de FashionCard-privileges die deze dagen gelden, kan natuurlijk ook.

Lees meer
LINDA. festival

Op zaterdag 29 en zondag 30 september vindt in Zaandam het LINDA.festival plaats. Lekker eten, fijne optredens, een gezellige markt, bijzondere workshops en de leukste mini-cursussen van BN'ers. Claudia Sträter is erbij! 

Lees meer
Preview Days 30 september 2018

Tijdens Preview Days ontdekt u de nieuwste modethema’s uit de wintercollectie 2018. Hét moment om uw garderobe een update te geven. Laat u verrassen door de verschillende nieuwe silhouetten, kleuren en materialen van dit seizoen.

Lees meer