1 jaar Claudia Sträter in Gent

1 jaar Claudia Sträter in Gent

Donderdag 25 februari bestaat  onze Claudia Sträter winkel in Gent exact één jaar. En dat vieren wij uiteraard met u! We ontvangen u graag met een hapje en een glaasje cava. U ontvangt die dag ook een exclusieve gift en een cadeaubon van 15 euro bij aankoop vanaf 150 euro.
 

Gent is een hele fijne winkelstad. Het historische hart telt heel wat charmante straten vol mooie panden en authentieke boetiekjes. Voor originele interieur-items en vooral stijlvolle mode moet u in de Brabantdam zijn. Op huisnummer 14 treft u er onze prachtige winkel met een heerlijk ruimtegevoel en een ongedwongen luxe uitstraling. Kom gerust eens langs en ontdek er al het moois dat Claudia Sträter te bieden heeft. 
 

Graag tot dan! 

Gerelateerde Artikelen
Preview Days

Tijdens Preview Days ontdekt u de nieuwste modethema's uit de zomercollectie 2018. Het nieuwe seizoen lonkt!

Lees meer
Klantendag 2017

Tijdens onze exclusieve Klantendagen ontdekt u de nieuwste modethema’s uit de winter 2017 collectie. Deze zitten vol verrassende, gevarieerde looks - uiteenlopend van luxe silhouetten in een vol en rijk kleurpalet van geel, paars, donkerrood en diepgroen tot de iconische dierenprint en heritage ruit. Met een glas prosecco klinken we op een nieuw seizoen en kunt u al het nieuws rustig bekijken.

Lees meer
Art of Business

Al meer dan 45 jaar zijn ze onderdeel van de heritage van Claudia Sträter: zakelijke looks voor vrouwen die ambitieus zijn en zich durven onderscheiden. 

Lees meer