1 jaar Claudia Sträter in Gent

1 jaar Claudia Sträter in Gent

Donderdag 25 februari bestaat  onze Claudia Sträter winkel in Gent exact één jaar. En dat vieren wij uiteraard met u! We ontvangen u graag met een hapje en een glaasje cava. U ontvangt die dag ook een exclusieve gift en een cadeaubon van 15 euro bij aankoop vanaf 150 euro.
 

Gent is een hele fijne winkelstad. Het historische hart telt heel wat charmante straten vol mooie panden en authentieke boetiekjes. Voor originele interieur-items en vooral stijlvolle mode moet u in de Brabantdam zijn. Op huisnummer 14 treft u er onze prachtige winkel met een heerlijk ruimtegevoel en een ongedwongen luxe uitstraling. Kom gerust eens langs en ontdek er al het moois dat Claudia Sträter te bieden heeft. 
 

Graag tot dan! 

Gerelateerde Artikelen
Maatregelen coronavirus

Maatregelen coronavirus in de Claudia Sträter winkels.

Lees meer
Preview Days

Wat zijn uw favorieten voor het nieuwe modeseizoen? Kom tijdens Preview Days - van donderdag 29 augustus t/m zondag 1 september - naar de winkel en ontdek welke items úw garderobe een krachtige en stijlvolle upgrade zullen geven, uiteraard onder het genot van een glas prosecco. 

Lees meer
POP-UP STORE PEOPLE FRIENDLY FASHION

Claudia Sträter is lid van de Fair Wear Foundation. Deze organisatie streeft naar goede arbeidsvoorwaarden voor alle makers in de textielindustrie, een onderwerp dat wij hoog op de agenda hebben staan.

Lees meer