1 jaar Claudia Sträter in Leuven

1 jaar Claudia Sträter in Leuven

Zaterdag 5 september vieren wij het 1-jarig bestaan van onze Claudia Sträter winkel in Leuven. En dat vieren wij graag met u!
We ontvangen u graag met een hapje en een glaasje prosecco.

Het 1-jarig bestaan valt samen met Opening Seizoen Winter 2015. Kortom; genoeg te vieren!

Leuven is een leuke stad om te winkelen. De stad kent een aantal aantrekkelijke winkelstraten die gelegen zijn in het historische hart van Leuven. De meeste winkelstraten zijn (deels) autovrij. Populaire winkelstraten in Leuven zijn de Bondgenotenstraat en de Diestsestraat. Claudia Sträter vindt u aan de  Diestsestraat. 109 – 111.
 

Graag tot ziens! 

Gerelateerde Artikelen
Preview Days

Tijdens Preview Days ontdekt u de nieuwste modethema's uit de zomercollectie 2018. Het nieuwe seizoen lonkt!

Lees meer
Klantendag 2017

Tijdens onze exclusieve Klantendagen ontdekt u de nieuwste modethema’s uit de winter 2017 collectie. Deze zitten vol verrassende, gevarieerde looks - uiteenlopend van luxe silhouetten in een vol en rijk kleurpalet van geel, paars, donkerrood en diepgroen tot de iconische dierenprint en heritage ruit. Met een glas prosecco klinken we op een nieuw seizoen en kunt u al het nieuws rustig bekijken.

Lees meer
Art of Business

Al meer dan 45 jaar zijn ze onderdeel van de heritage van Claudia Sträter: zakelijke looks voor vrouwen die ambitieus zijn en zich durven onderscheiden. 

Lees meer