Iced Indigo

Iced Indigo

De Iced Indigo collectie is een voorjaarscollectie pur sang. Tijdloos met een verfrissende twist en zoals altijd met een vleugje vrouwelijke elegantie. Precies wat u van ons gewend bent. Wat ook ongewijzigd blijft is de  sophisticated touch en de luxueuze kwaliteit. Daarentegen zit de Iced Indigo collectie boordevol nieuwe silhouetten en designs.

 

Zoals het een voorjaarscollectie beaamt staan lichte kleuren, speelse prints en luchtige ontwerpen centraal, waarbij veel aandacht is voor kwaliteit, materialen en een goede pasvorm. Pasteltonen spelen samen met ijsblauwe tinten een absolute hoofdrol. Hierdoor ontstaat een zacht kleurenpalet waardoor vormen, stoffen en details ultiem tot hun recht komen.

 

Zo zal het pastelkleurige pak niet misstaan op een feestelijke occasion en maakt u een waar modestatement in één van de ton sur ton indigoblauwe looks. Daarbij creëert u eenvoudig een eigentijdse boyfriend look met het oversized vest gemaakt van lichtglanzend garen en gooit u – ook op kantoor – hoge ogen in een blazer met subtiele slangenprint. De Iced Indigo collectie brengt bovendien diverse vrouwelijke jurkjes, sportieve broeken en zijden blouses.

 

Laat u inspireren door de looks uit ons lookbook en creëer aansluitend voorjaarslooks waarin u kracht, vrouwelijkheid en bovenal eigenheid uitstraalt. Shop de Iced Indigo collectie hier

Gerelateerde Artikelen
Duurzaam DENIM van Claudia Sträter

De kwalitatieve kleding van Claudia Sträter heeft een lange levensduur. Dat is op zich al duurzaam, maar we willen meer doen om de sociale en ecologische impact van onze producten te beperken. Met de nieuwe lijn sustainable jeans is hierin weer een stap gezet.

Lees meer
Preview Days

Tijdens PREVIEW DAYS ontdekt u de nieuwste modethema’s uit de collectie zomer 2019. Dit is hét moment voor een frisse update van uw garderobe. Laat u verrassen door de uitgesproken kleuren, nieuwe silhouetten en luxe materialen van dit seizoen.

Lees meer
Catwalk of the Season

Tijdens Catwalk of the Season ontdekt u de nieuwste modethema’s uit de collectie winter 2018. Verheug u op eigenzinnige kleuren, rijke materialen en heerlijk omhullende vormen.

Lees meer