Welkom op onze Exclusieve Klantendag

Welkom op onze Exclusieve Klantendag

Als trouwe klant nodigen wij u graag uit voor de presentatie van de gloednieuwe zomercollectie tijdens onze Klantendag op zaterdag 2 april

 

Catwalk of the Season

Wij verwelkomen u graag in onze winkels in Gent, Hasselt, Kortrijk, Waasland en Wijnegem om de highlights van het nieuwe seizoen te ontdekken. Voor een presentatie met modellen kunt u in de Claudia Sträter winkel in Antwerpen terecht. U leest er hier alles over. De openingstijden en koopavonden vindt u in onze storelocator.

 

Extra voordelen als vaste klant

Op de Klantendag geniet u als FashionCard-houder van volgende extra's:

- dubbele FashionCard-punten
- zomerse pareo bij aankoop vanaf € 150,- op de nieuwe collectie (zolang de voorraad strekt)

 

Deze extra’s gelden ook online.

 

Maak kans op een complete Catwalk look

Nog meer goed nieuws. Bij aankoop in de winkel of online maakt u automatisch kans op een complete Catwalk look. U wordt als winnares persoonlijk op de hoogte gebracht.

 

Claudia Sträter wenst u een prachtig zomerseizoen toe en ziet u graag op de Klantendagen!

Gerelateerde Artikelen
Maatregelen coronavirus

Maatregelen coronavirus in de Claudia Sträter winkels.

Lees meer
Preview Days

Wat zijn uw favorieten voor het nieuwe modeseizoen? Kom tijdens Preview Days - van donderdag 29 augustus t/m zondag 1 september - naar de winkel en ontdek welke items úw garderobe een krachtige en stijlvolle upgrade zullen geven, uiteraard onder het genot van een glas prosecco. 

Lees meer
POP-UP STORE PEOPLE FRIENDLY FASHION

Claudia Sträter is lid van de Fair Wear Foundation. Deze organisatie streeft naar goede arbeidsvoorwaarden voor alle makers in de textielindustrie, een onderwerp dat wij hoog op de agenda hebben staan.

Lees meer