Welkom op onze Exclusieve Klantendag

Welkom op onze Exclusieve Klantendag

Als trouwe klant nodigen wij u graag uit voor de presentatie van de gloednieuwe zomercollectie tijdens onze Klantendag op zaterdag 2 april

 

Catwalk of the Season

Wij verwelkomen u graag in onze winkels in Gent, Hasselt, Kortrijk, Waasland en Wijnegem om de highlights van het nieuwe seizoen te ontdekken. Voor een presentatie met modellen kunt u in de Claudia Sträter winkel in Antwerpen terecht. U leest er hier alles over. De openingstijden en koopavonden vindt u in onze storelocator.

 

Extra voordelen als vaste klant

Op de Klantendag geniet u als FashionCard-houder van volgende extra's:

- dubbele FashionCard-punten
- zomerse pareo bij aankoop vanaf € 150,- op de nieuwe collectie (zolang de voorraad strekt)

 

Deze extra’s gelden ook online.

 

Maak kans op een complete Catwalk look

Nog meer goed nieuws. Bij aankoop in de winkel of online maakt u automatisch kans op een complete Catwalk look. U wordt als winnares persoonlijk op de hoogte gebracht.

 

Claudia Sträter wenst u een prachtig zomerseizoen toe en ziet u graag op de Klantendagen!

Gerelateerde Artikelen
Preview Days

Tijdens Preview Days ontdekt u de nieuwste modethema's uit de zomercollectie 2018. Het nieuwe seizoen lonkt!

Lees meer
Klantendag 2017

Tijdens onze exclusieve Klantendagen ontdekt u de nieuwste modethema’s uit de winter 2017 collectie. Deze zitten vol verrassende, gevarieerde looks - uiteenlopend van luxe silhouetten in een vol en rijk kleurpalet van geel, paars, donkerrood en diepgroen tot de iconische dierenprint en heritage ruit. Met een glas prosecco klinken we op een nieuw seizoen en kunt u al het nieuws rustig bekijken.

Lees meer
Art of Business

Al meer dan 45 jaar zijn ze onderdeel van de heritage van Claudia Sträter: zakelijke looks voor vrouwen die ambitieus zijn en zich durven onderscheiden. 

Lees meer