Leopard de Luxe

Leopard de Luxe

Claudia Sträter geeft graag een avontuurlijke draai aan klassieke mode-ingrediënten. Zo worden iconische dierenprints nu eens niet glamorous ingezet, maar krijgen ze een casual update door een vertaling naar superzachte breisels. Ook de typische Britse herritage ruit wordt opgefrist en oogt zowel classy als comfortabel in de vorm van een modern pak dat bestaat uit een 'blazervest' en een broek. Verfijnde wollen garens uit Italië spelen een hoofdrol en versterken het warme karakter van het kleurenpalet dat is opgebouwd uit camel en bruintinten in combinatie met zwart.

Gerelateerde Artikelen
Duurzaam DENIM van Claudia Sträter

De kwalitatieve kleding van Claudia Sträter heeft een lange levensduur. Dat is op zich al duurzaam, maar we willen meer doen om de sociale en ecologische impact van onze producten te beperken. Met de nieuwe lijn sustainable jeans is hierin weer een stap gezet.

Lees meer
Preview Days

Tijdens PREVIEW DAYS ontdekt u de nieuwste modethema’s uit de collectie zomer 2019. Dit is hét moment voor een frisse update van uw garderobe. Laat u verrassen door de uitgesproken kleuren, nieuwe silhouetten en luxe materialen van dit seizoen.

Lees meer
Catwalk of the Season

Tijdens Catwalk of the Season ontdekt u de nieuwste modethema’s uit de collectie winter 2018. Verheug u op eigenzinnige kleuren, rijke materialen en heerlijk omhullende vormen.

Lees meer