Monochrome Mood

Monochrome Mood

Waar het binnen Cozy Comfort vooral draait om zachte tinten, slaat Claudia Sträter voor haar Monochrome Mood collectie een compleet andere weg in. Sterke contrasten en grafische effecten in voornamelijk zwart-witcombinaties vormen deze winter een belangrijk uitgangspunt. De vormen in dit thema zijn geconstrueerd en krachtig: echte powersilhouetten.

 

Naast een veelzijdigheid aan zwart-witcombinaties speelt ook kleur een grote rol binnen dit thema. De belangrijkste accenten in deze grafische collectie zijn levendig geel en petrol. Twee tinten die opvallen en perfect passen bij het nieuwe modeseizoen. Zo blinkt de knalgele trenchcoat absoluut uit en maakt een vleugje petrol het lange en stevige blazer vest tot een waar pronkstuk. Verder worden deze kleuren doorgevoerd in de accessoires waardoor u eindeloos kunt combineren.

 

Een ander element dat als een rode draad door de collectie loopt is het welbekende pied-de-poule dessin. Klassiek zult u denken. Echter, door deze te verweven in eigentijdse silhouetten steken wij dit befaamde patroon in een – soms zelfs letterlijk – nieuw jasje. De wollen winterjas met een algeheel pied-de-poule dessin is dan ook absoluut één van de eyecatchers van dit najaar. 

 

Zoals u van ons gewend bent staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij werken enkel met de mooiste stoffen en meest luxueuze materialen. Zo ook dit seizoen. Merinowol is één van die materialen. Een uiterst zachte kwaliteit die garant staat voor de meest luxe en warme winterlooks. Het zal u dan ook niet verbazen dat deze stof de basis vormt in vele modestukken uit de Monochrome Mood collectie.

 

Geniet van een collectie vol warme musthaves en ijzersterke modellen ontworpen voor de moderne vrouw. Shop de Monochrome Mood collectie nu online. 

Gerelateerde Artikelen
Duurzaam DENIM van Claudia Sträter

De kwalitatieve kleding van Claudia Sträter heeft een lange levensduur. Dat is op zich al duurzaam, maar we willen meer doen om de sociale en ecologische impact van onze producten te beperken. Met de nieuwe lijn sustainable jeans is hierin weer een stap gezet.

Lees meer
Preview Days

Tijdens PREVIEW DAYS ontdekt u de nieuwste modethema’s uit de collectie zomer 2019. Dit is hét moment voor een frisse update van uw garderobe. Laat u verrassen door de uitgesproken kleuren, nieuwe silhouetten en luxe materialen van dit seizoen.

Lees meer
Catwalk of the Season

Tijdens Catwalk of the Season ontdekt u de nieuwste modethema’s uit de collectie winter 2018. Verheug u op eigenzinnige kleuren, rijke materialen en heerlijk omhullende vormen.

Lees meer