Feestelijke opening vintage store Share your Clothes

Feestelijke opening vintage store Share your Clothes

Op dinsdag 8 mei 2018 vindt de feestelijke opening plaats van de Claudia Sträter vintage store Share your Clothes in het Centraal Station in Amsterdam. Tijdens dit event presenteren studenten van het Amsterdam Fashion Institute hun visie op de vintage collectie.

Vintage fashion show

Claudia Sträter vroeg studenten van AMFI om looks samen te stellen met Claudia Sträter items uit de vintage store. Tweedejaars design studenten Cornel Doornebosch, Miriam Scheller en Carlotta Weil namen de uitdaging aan. Zij lieten hun creativiteit los op de vintage collectie en zullen, samen met mede-student en manspeaker Omar van Dok, hun creaties en bijbehorende visie presenteren in de vorm van vintage fashion shows tijdens de opening.

De opening vindt plaats op dinsdag 8 mei van 14.00 tot 18.00 uur, met een vintage fashion show om 15.00 uur en een vintage fashion show om 17.00 uur. De winkel Share your Clothes heropende onlangs op een bijzondere locatie: Lil’ Amsterdam, een verzameling pop-up stores in de Amstelpassage aan de oostzijde van het Centraal Station in Amsterdam.

Iconische items

Claudia Sträter staat al bijna 50 jaar voor een duidelijk herkenbaar handschrift; vrouwelijk en stijlvol, met een elegante belijning en oog voor detail. Mode moet de persoonlijkheid onderstrepen en voldoende speelruimte bieden voor de individuele interpretatie. Dat kan met nieuwe kleding, maar zeker ook met vintage stukken. Claudia Sträter items kunnen door de tijdloze klasse en kwalitatieve stoffen vaak prima een tweede en zelfs derde leven hebben. In de vintage store Share your Clothes worden Claudia Sträter stukken uit de jaren 70 tot de jaren 00 verzameld en opnieuw verkocht. Share, buy, be special!

Meer informatie over het Share your Clothes concept is te lezen op www.claudiastrater.com/shareyourclothes

Gerelateerde Artikelen
Claudia Sträter X Vouch

Claudia Sträter draagt kunst en vormgeving een warm hart toe. Voor het modeseizoen zomer 2019 vroeg Head of Design Ger-Jan de Gilde vier mode-illustratoren, allen ArtEZ alumni, een illustratie te maken geïnspireerd op de thema’s uit de collectie. 

Lees meer
EMPOWERED BY Claudia Sträter

Persbericht

Claudia Sträter lanceert merkcampagne met actrice Anna Drijver

Claudia Sträter lanceert in februari 2019 de merkcampagne EMPOWERED BY Claudia Sträter. Met in de hoofdrol: Anna Drijver. EMPOWERED BY Claudia Sträter staat voor vrouwelijke elegantie, authenticiteit en ambitie. Het high end fashion merk herkent deze waarden in de getalenteerde actrice en vroeg haar daarom als gezicht van de campagne. Claudia Sträter wil laten zien hoe sterk en relevant het merk - dat al bijna vijftig jaar bestaat - nog altijd is voor de zelfbewuste, gedreven vrouw. De samenwerking is aangegaan voor de modeseizoenen zomer en winter 2019.

Lees meer
Nieuw bij Claudia Sträter | Charlotte Rhys

Als aanvulling op ons assortiment presenteren wij luxueuze bad-, body- en lifestyleproducten van het merk Charlotte Rhys: een douchegel, hand- en bodylotion, interieurspray en geurkaars. Het Zuid-Afrikaanse merk heeft de bescherming van natuurlijke bronnen en duurzame ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Een merk met een geweten dus, dat perfect aansluit bij de missie van Claudia Sträter om bij te dragen aan een meer duurzame wereld. Om u kennis te laten maken met de producten van Charlotte Rhys ontvangt u tijdens de Preview Days een mini set met luxe bad- en bodyproducten bij besteding vanaf €150.

Lees meer