Preview Days

Preview Days

 

Ontdek de nieuwste modethema’s van de winter 2017 collectie tijdens onze exclusieve Preview Days. In de winkels brengen wij u graag onder het genot van een glaasje prosecco op de hoogte van de highlights van het nieuwe modeseizoen. Als fashioncardhouder ontvangt u tijdens deze dagen online en in onze winkels:

  • Een luxe leren tasje met rode of blauwe bies bij aankoop vanaf €150 (zolang de voorraad strekt)*
  • Dubbele FashionCard-punten bij elke aankoop

*Bekijk hier de volledige actievoorwaarden.

 

 

 

KEY ITEMS

 

Verfrissend easy going of juist zakelijk met een eigentijdse touch? Gestroomlijnd sportief of juist gedecoreerd barok? Uit de wintercollectie van Claudia Sträter kan een veelzijdige garderobe worden samengesteld, waarbinnen zowel ultieme basics als zeer uitgewerkte eyecatchers tot hun recht komen. ‘Mijn interesse is breed en zie het als een uitdaging deze diversiteit aan inspiratiebronnen binnen één collectie samen te brengen. Gelukkig is de tijd van modedictaten voorbij en kunnen verschillende sferen naast elkaar excelleren’, zo vertelt Ger-Jan de Gilde, Head of Design van Claudia Sträter.

 

Fall Fun

 

Claudia Sträter luidt het nieuwe seizoen in met blazers en losvallende broeken in soepel satijn, voorzien van digitale prints die ogen als nonchalant samengestelde boeketten van verschillende bloemen. De speelse spirit van het thema Fall Fun is verder uitgewerkt met gestreepte knits, een dessin met zwaantjes, een kanten T-shirt en sweaters die zijn verfraaid met bloemapplicaties in stof of steentjes. Easy going uni stijlen in katoen, viscose en ‘gekookte’ wol combineren moeiteloos met deze expressieve blikvangers, waarbij floraal roze, fris gras groen en helder chalk wit het levenslustige gevoel onderstrepen.

 

 

 

Smart Suit

 

Net als op de internationale catwalk speelt het pak dit najaar ook bij Claudia Sträter een grote rol. Business looks zijn onderdeel van het DNA van Claudia Sträter en wij experimenteren dan ook graag met klassieke ingrediënten. Om hier uiteraard vervolgens een vernieuwende draai aan te geven. Traditionele ruiten worden bijvoorbeeld uitvergroot en de iconische polka dot krijgt een verrassende update in de vorm van opgenaaide steentjes. Comfort is key: de smart suit, de getailleerde jurk en andere preppy business stijlen ogen dan wel sophisticated, maar hebben tegelijkertijd een relaxed karakter dankzij de verwerking van jerseys en gentlemen’s classics met stretch.

 

 

new Athletic

 

Een gezonde lifestyle is actueler dan ooit en Claudia Sträter flirt voor de wintercollectie 2017 dan ook met sportswear. Die symbiose resulteert dit najaar in een energieke collectie waarbij de sportieve streep - verwerkt in zijnaden, halslijnen en boorden – overal terugkomt. Het grafische spel van lijnen en vlakken dat hierdoor ontstaat, wordt versterkt door het gebruik van typische sportkleuren als rood, blauw en zwart in combinatie met witte accenten. Broeken en tops, maar ook vrouwelijke jurken en rokken krijgen hiermee dit najaar atletische allure.

 

 

 

Ontdek de winter 2017 campagne

Claudia Sträter presenteert de nieuwe brochure, gefotografeerd door Dirk Lambrechts.

 

Gerelateerde Artikelen
Fashion Day

Het modeseizoen is in volle gang: alle thema’s van de veelzijdige wintercollectie hangen in de winkel.
Kan uw garderobe nog een krachtige update gebruiken? Bezoek dan de winkel tijdens
onze inspirerende Fashion Day of shop online en… Empower your wardrobe!

Lees meer
Preview Days

Wat zijn uw favorieten voor het nieuwe modeseizoen? Kom tijdens Preview Days - van donderdag 29 augustus t/m zondag 1 september - naar de winkel en ontdek welke items úw garderobe een krachtige en stijlvolle upgrade zullen geven, uiteraard onder het genot van een glas prosecco. 

Lees meer
Fashion Day

Kom tijdens FASHION DAY op zaterdag 30 maart naar een Claudia Sträter winkel bij u in de buurt en... 
Empower your wardrobe met uw favoriete items uit onze nieuwe zomercollectie! 
Online shoppen met de FashionCard-privileges die deze dagen gelden, kan natuurlijk ook.

Lees meer