Soft Shades

Soft Shades

Zachter dan zacht. Soft Shades laat een rijk palet aan vesten, shawls, jurken en truien zien in luxe lichtgewicht materialen. Prachtige pastels zetten de kleurtoon. Tijd voor een fonkelnieuw modeseizoen!

 

Luxe lichtgewicht

Lichtgewicht mohair, fluweel- en bontachtige garens. De items uit Soft Shades voelen heerlijk comfortabel aan en stralen tege­lijkertijd luxe uit door de materialen van veelal Italiaanse origine. De ijle pasteltonen als licht lime en roze draagt u dit seizoen ton sur ton of in combinatie met off­white, zand en taupe.

 

Soft Shades looks

 

Soft shades, strong looks

Dat Soft Shades geen synoniem hoeft te zijn voor soft looks bewijzen deze krachtige silhouetten. Die zijn sterk én vrouwelijk: twinsets in vederlicht bontgaren, korte truien met lange shawls en relaxed fit jurken in sweatstof of gebreid in 3D effect. Soft shades, strong looks!

Gerelateerde Artikelen
Duurzaam DENIM van Claudia Sträter

De kwalitatieve kleding van Claudia Sträter heeft een lange levensduur. Dat is op zich al duurzaam, maar we willen meer doen om de sociale en ecologische impact van onze producten te beperken. Met de nieuwe lijn sustainable jeans is hierin weer een stap gezet.

Lees meer
Preview Days

Tijdens PREVIEW DAYS ontdekt u de nieuwste modethema’s uit de collectie zomer 2019. Dit is hét moment voor een frisse update van uw garderobe. Laat u verrassen door de uitgesproken kleuren, nieuwe silhouetten en luxe materialen van dit seizoen.

Lees meer
Catwalk of the Season

Tijdens Catwalk of the Season ontdekt u de nieuwste modethema’s uit de collectie winter 2018. Verheug u op eigenzinnige kleuren, rijke materialen en heerlijk omhullende vormen.

Lees meer