Claudia Sträter X Vouch

Claudia Sträter X Vouch

Art Inspired

Claudia Sträter draagt kunst en vormgeving een warm hart toe. Voor het modeseizoen zomer 2019 vroeg Head of Design Ger-Jan de Gilde vier mode-illustratoren, allen ArtEZ alumni, een illustratie te maken geïnspireerd op de thema’s uit de collectie. Deze illustraties zijn verwerkt tot exclusieve shawls die in de winkel en de webshop zijn verkocht. De opbrengst wordt geschonken aan non-profit organisaties die het werk van kunstenaars ondersteunen, waaronder Vouch.

Onlangs vond in Loods 6 in Amsterdam de eerste editie van kunstforum Vouch plaats. Vouch is een nieuw initiatief voor rechtstreeks contact tussen kunstenaars en geïnteresseerden. De keten van kunstenaars en hun netwerk van liefhebbers vormt samen Vouch. Gedurende de expositie konden bezoekers een rondleiding krijgen door een van de deelnemende kunstenaars.

Tijdens de opening op 4 april j.l. overhandigde Ger-Jan de Gilde een cheque ter waarde van €2500 aan de organisator van Vouch. Claudia Sträter verbindt zich graag aan Vouch en haar doelstelling om mensen deelgenoot te maken van verrassende hedendaagse kunst op een exclusieve en persoonlijke manier.

Meer informatie over Vouch en alle deelnemende kunstenaars is te vinden op www.vouch.nu

Barbara Polderman, textiel beeld, Roots 

Gerelateerde Artikelen
Fashion Revolution Week 2019

Tijdens Fashion Revolution Week wordt aandacht gevraagd voor de arbeidsomstandigheden in de textielindustrie. Concrete aanleiding voor dit initiatief was de ramp bij Rana Plaza in Bangladesh in 2013. Het doel van Fashion Revolution Week is aandacht vragen voor en geven aan de makers van onze kleding en bewustzijn te creëren bij de consument met de terugkerende vraag Who Made My Clothes?

Lees meer
Claudia Sträter X Vouch

Claudia Sträter draagt kunst en vormgeving een warm hart toe. Voor het modeseizoen zomer 2019 vroeg Head of Design Ger-Jan de Gilde vier mode-illustratoren, allen ArtEZ alumni, een illustratie te maken geïnspireerd op de thema’s uit de collectie. 

Lees meer
EMPOWERED BY Claudia Sträter

Persbericht

Claudia Sträter lanceert merkcampagne met actrice Anna Drijver

Claudia Sträter lanceert in februari 2019 de merkcampagne EMPOWERED BY Claudia Sträter. Met in de hoofdrol: Anna Drijver. EMPOWERED BY Claudia Sträter staat voor vrouwelijke elegantie, authenticiteit en ambitie. Het high end fashion merk herkent deze waarden in de getalenteerde actrice en vroeg haar daarom als gezicht van de campagne. Claudia Sträter wil laten zien hoe sterk en relevant het merk - dat al bijna vijftig jaar bestaat - nog altijd is voor de zelfbewuste, gedreven vrouw. De samenwerking is aangegaan voor de modeseizoenen zomer en winter 2019.

Lees meer