Fashion Revolution Week 2019

Fashion Revolution Week 2019

Claudia Sträter vroeg werknemers van verschillende productielocaties een filmpje te maken van hun werkplek. In de eerste video een kijkje achter de schermen bij Malhinter in Portugal. Het bedrijf is gespecialiseerd in jersey en produceert sinds 2010 voor Claudia Sträter. In het tweede filmpje ziet u een video die gemaakt is door de werknemers van Mod Mary in Bulgarije. Hier worden al meer dan tien jaar jassen en blazers voor Claudia Sträter geproduceerd. In het laatste filmpje vroeg Claudia Sträter de eigenares van Zep in Turkije - een bedrijf waar ongeveer een derde van onze gebreide artikelen wordt gemaakt - om haar medewerkers aan ons voor te stellen. Het resultaat ziet u in deze video.

Malhinter, Portugal

Mod Mary, Bulgarije

Zep, Turkije

Gerelateerde Artikelen
Focus op verantwoorde en gecertificeerde mohair

Aangezien er steeds meer vragen komen over ons beleid wat betreft mohair, hierbij onze toelichting:

We willen graag transparant zijn over ons MVO-beleid. We gebruiken verschillende dierlijke materialen in de collecties, waaronder mohair. Dit haar is afkomstig van de angorageit. In 2018 bestond de collectie uit 0,16% mohair, voornamelijk verwerkt in knitwear.

Lees meer
Claudia Sträter loves Anna Drijver

De succesvolle merkcampagne EMPOWERED BY Claudia Sträter, met in de hoofdrol actrice Anna Drijver, krijgt een winters vervolg. Met de campagne EMPOWERED BY Claudia Sträter, die in februari van dit jaar werd gelanceerd, laat het modemerk zien hoe sterk en relevant de collectie is voor de krachtige, zelfbewuste vrouw.

Lees meer
Fashion Revolution Week 2019

Tijdens Fashion Revolution Week wordt aandacht gevraagd voor de arbeidsomstandigheden in de textielindustrie. Concrete aanleiding voor dit initiatief was de ramp bij Rana Plaza in Bangladesh in 2013. Het doel van Fashion Revolution Week is aandacht vragen voor en geven aan de makers van onze kleding en bewustzijn te creëren bij de consument met de terugkerende vraag Who Made My Clothes?

Lees meer