Zomer 2015

Zomer 2015

Van grafische prints tot motieven met asymmetrische composities en gracieus gestileerde planten en bloemen; De collectie bevat een aantal statementstukken waaronder een luxe trenchcoat in een diepblauwe kleur gemaakt van gerecycled materiaal en elegante jurken die zowel op kantoor als tijdens een chique diner kunnen worden ingezet.

Graag vertellen we u iets over alle thema's.

 

SPORTS INSPIRE- levering januari 2015

In het thema Sports Inspire staan de kleuren blauw, geel, en zwart/wit centraal. We zijn volop geïnspireerd door sportswear en zien dat terug in sterk grafische colourblocking en contrasterende biezen op zijnaden van jurken broeken en rokken. We mixen de vier kleuren door elkaar om een spannend nieuw beeld te creëren. Het gebruik van luxe materialen maakt dit ‘sports-achtige’ thema op en top ‘Sträter’! Bekijk de collectie in het lookbook of shop de collectie online


BOTANIC GLORY - levering begin februari 2015

Art Noveau bloemmotieven stonden model voor het thema Botanic Glory. In warme tonen als oranje en roze-rood is dit thema ‘all about’ luxe. De prachtige zijdes en vallende crêpe stoffen komen prachtig tot hun recht in deze warme tonen. In de combinatie gebruiken we zwart en in de afwerking (fournituren als ritsen en knopen) de metaal kleur goud.  Deze groep is ‘simple chic’ in de combinatie zand/zwart en ‘smashing’ in de volle tonen en prints. Benieuwd naar Botanic Glory collectie? Bekijk hem in ons lookbook


ICED INDIGO - levering eind februari 2015

We gebruiken in het thema Iced Indigo de stoere indigo (denim) kleur in combinatie met ijle pasteltonen als lichtblauw, lila en ijsgrijs. De stoffen en garen ademen hier ook luxe en comfort. In dit thema zitten volop gelegenheid outfits, heel chic te gebruiken of met een tik meer ‘edge’. De combinatie mogelijkheden zijn eindeloos en het beeld is sterk en zacht tegelijk. Bekijk de Iced Indigo collectie in het lookbook.


ART REMIX- levering maart 2015

In Art Remix laten we de door kunst geïnspireerde trend van dit seizoen zien. Veel schilderachtige dessins als streep of als monochroom handschrift print, maar ook een uitspatting van kleur en vorm in multicolour allover prints. Om dit thema vorm te geven hebben we gekozen voor sterke kleuren: Electric blue, fel groen en roze in combinatie met wit en/of zwart. De silhouetten zijn lekker relaxed, soft, lang en easy. Voor een heerlijke zomer. Bekijk de collectie in het lookbook.

 

De nieuwe zomercollectie is vanaf januari 2015 verkrijgbaar bij alle Claudia Sträter winkels in Nederland, België en Luxemburg en in de webshop van Claudia Sträter. 

Gerelateerde Artikelen
Catwalk of the Season

Tijdens Catwalk of the Season ontdekt u de nieuwste modethema’s uit de collectie winter 2018. Verheug u op eigenzinnige kleuren, rijke materialen en heerlijk omhullende vormen.

Lees meer
Pretty Prints

De simpele, maar stijlvolle combinatie van de kleuren zwart en wit is typisch Claudia Sträter.

Lees meer
In Motion

De succesvol gelanceerde collectie CS sports is dit seizoen uitgebreid met CS night en CS lounge.

Lees meer