SALE tot 50% uitsluitend in onze winkels, online bestellingen zijn niet mogelijk. Meer info

Blazers

23 artikelen

SALE -50%

Claudia Sträter - Jasje - Blazers - Navy Claudia Sträter - Jasje - Blazers - Navy

DAMES BLAZER

Blazers in vele modellen, materialen en kleurcombinaties vindt u bij Claudia Sträter. Het fijne aan deze blazers is dat ze overal mee te combineren zijn en passend bij iedere gelegenheid. Heeft u een chique diner? Combineer de blazer dan met een pantalon. Gaat u liever voor casual? Draag de blazer dan in combinatie met een washed jeans. Gaat u voor functioneel? Kies dan voor een blazer in plaats van een jas en trek de blazer aan over een klassiek jurkje. Style uw look af in combinatie met een shawl voor de momenten dat het wat frisser kan worden. Kortom, een Claudia Sträter blazers is altijd passend, voor ieder kleedmoment.

DAMES BLAZERS ONLINE

Blazers zijn zo veel meer dan een onderdeel van ‘het (mantel)pak’. Een mooie klassieke blazer is naast ‘the little black dress’ onmisbaar in uw garderobe. De zwarte basic blazer wordt daarom ook wel ‘the little black jacket’ genoemd. Bij Claudia Sträter hebben we een brede collectie blazers, zodat u altijd een blazer zal vinden die past bij uw kledingstijl. 

DAMES BLAZERS BESTELLEN BIJ CLAUDIA STRÄTER

Uw favoriete blazers bestelt u bij Claudia Sträter zonder problemen, heel gemakkelijk, snel en 100% veilig. Wij werken samen met meerdere betaalinstanties, zodat u altijd de keuze heeft om uw bestelling te voltooien en te betalen op een manier die voor u het meest vertrouwd voelt. Wacht u dus niet langer en bestel uw favoriete blazers nu, online, bij Claudia Sträter.