Leren dames jasjes

Leren jasjes van Claudia Sträter zijn een musthave voor iedere vrouw. De kwaliteit van het leer en de verfijnde afwerking staan gegarandeerd voor een stijlvolle look. Naast de ‘little black dress’ en de witte blouse, is het leren jasje een onmisbaar item in elke kast.

Leren dames jasjes online

Voor leren jasjes gaat u naar Claudia Sträter. Naast leren jasjes in basic kleuren zoals zwart, grijs en bruin, bieden wij u ook leren jasjes in de kleuren van het seizoen. Om de zoektocht naar het perfecte leren jasje gemakkelijker te maken hebben wij onze collectie ingedeeld in verschillende categorieën zodat zoeken snel en overzichtelijk wordt. Bekijk de collectie leren jasjes bijvoorbeeld op ook gefilterd maat:

Leren jasjes in maat 38
Leren jasjes in maat 40
Leren jasjes in maat 42 
 

Of bekijk onze gehele collectie blazers en jasjes

Leren dames jasjes bestellen bij Claudia Sträter

Leren jasjes bestelt u online bij Claudia Sträter. De mooiste leren jasjes, in alle soorten en maten, veilig en makkelijk. Wanneer u op werkdagen voor 21.00 uur besteld, ontvangt u uw bestelling de volgende dag al in huis. Wij streven ernaar dat u zonder zorgen uw favoriete leren jasjes online bij Claudia Sträter kunt bestellen. Neem een kijkje in onze collectie en bestel of neem een kijkje in één van onze winkels.