SALE tot 50% uitsluitend in onze winkels, online bestellingen zijn niet mogelijk. Meer info

Blouses - tunieken

33 artikelen

Een blouse is voor een vrouw eigenlijk net zo belangrijk als het hebben van een ‘little black dress’. Een blouse van Claudia Sträter is van topkwaliteit. Door het gebruik van lichte en luchtige materialen valt de blouse soepel en nonchalant om het lichaam. Een blouse is eenvoudig én veelzijdig te combineren en is bovendien tijdloos. Echt een investering waard dus! Een zijde blouse van Claudia Sträter past bij iedere gelegenheid en is uitgevoerd in een tijdloos design met een moderne twist. In dit kledingstuk komt u altijd elegant en vrouwelijk voor de dag zonder overdressed te zijn. Bekijk dus snel eens ons assortiment blouses en tunieken en vindt onder andere uw favoriete blouse bij Claudia Sträter.

BLOUSES EN TUNIEKEN

Een blouse of tuniek kan worden gecombineerd in iedere stijl en is te combineren voor iedere gelegenheid. Dit in tegenstelling tot wat er vaak wordt gedacht over blouses en tunieken. Meestal worden ze gedragen om een business uitstraling te creëren. Vaak wordt een blouse gecombineerd met een blazer, kokerrok of nette pantalon. Het leuke van mix & match is dat een blouse op zo veel meer manieren gedragen kan worden. Blouses en tunieken mogen daarom niet ontbreken in uw kledingkast. Ga ook eens voor sportief of nonchalant en kies ervoor om een blouse te dragen op een jeans met stijlvolle loafers of sportief met gympen. Blouses en tunieken kunt u dragen naar uw werk, maar ook zeker op vakantie of naar een feestje. Om het u makkelijker te maken hebben we ons assortiment ingedeeld in verschillende categorieën. Uw favoriete blouse en/of tuniek vindt u nu, zonder enige moeite.

Blouses
Zijde blouses


BLOUSE ONLINE BESTELLEN

Uw favoriete blouse en/of tuniek online bestellen bij Claudia Sträter biedt veel voordelen. Natuurlijk bent u bij ons verzekerd van de mooiste kleding van de beste kwaliteit, daarnaast krijgt u genoeg bedenktijd om te bepalen of uw aankoop aan uw verwachtingen voldoet. Bent u ontevreden of is de maat net niet goed, dan kunt u kosteloos uw bestelling retourneren. En bestelt u op werkdagen voor 21:00 uur, dan bezorgen wij uw bestelling de volgende dag. Wacht dus niet langer en bestel uw favoriete tuniek en/of blouse nu online bij Claudia Sträter.