Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Zijde dames blouses

Zijde blouses en tunieken van Claudia Sträter zijn gemaakt van een lichte en luchtige kwaliteit zijde. Hierdoor valt de blouse of tuniek nonchalant om het lichaam. Let er altijd op of het zijde item gewassen mag worden voordat u het in de machine doet. Ons advies is om het item altijd in een waszakje te wassen, ter bescherming. Hierdoor blijven uw zijde blouses en tunieken het mooist. In een zijde blouse of tuniek komt u altijd elegant en vrouwelijk voor de dag zonder overdressed te zijn.

Zijde dames blouses en tunieken online

Zijde blouses en tunieken worden vooral in combinatie met business items gedragen, zoals een kokerrok en de blazer. Claudia Sträter gelooft in de kracht van mix & match en laat in het lookbook zien dat er met zijden blouses en tunieken zo veel meer combinatiemogelijkheden zijn.

Zijde dames blouses en tunieken bestellen

Zijde blouses en tunieken van Claudia Sträter besteld u gemakkelijk en snel in de officiële webshop. Wanneer u op werkdagen voor 21.00 uur besteld, heeft u het item de volgende dag al in huis. U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling in de winkel af te laten leveren. Hier heeft u meteen de gelegenheid om het item te passen en indien nodig, het om te ruilen voor de juiste maat. Bekijk de collectie zijde blouses en tunieken online en laat u inspireren.