SALE tot 50% uitsluitend in onze winkels, online bestellingen zijn niet mogelijk. Meer info

Jassen

7 artikelen

DAMES JASSEN ONLINE

Jassen zijn één van de meest belangrijke kledingitems, het is dus belangrijk dat u een goede jas heeft. Die goede, of beter gezegd kwalitatief hoogstaande jassen, vindt u bij Claudia Sträter. Voor welke look u ook gaat of welke gelegenheid zich ook aandoet, met de jassen van Claudia Sträter zit u goed. Bekijkt u eens de eyecatchers in ons lookbook.

JASSEN ONLINE

Jassen van Claudia Sträter zijn altijd elegant, voor iedere vrouw, maar ook voor iedere gelegenheid en weersomstandigheid. Op zoek naar een tijdloze jas of juist een jas met een business uitstraling? Bij Claudia Sträter bent u aan het juiste (web)adres. En naast het feit dat de collectie bestaat uit een jas voor elke gelegenheid, zijn de jassen van Claudia Sträter ook praktisch. Of het nu gaat om een dikke, warme of lange jas. Om het u makkelijk te maken hebben we ons assortiment jassen ingedeeld in verschillende categorieën:

Lange mouw
Driekwart mouw
Korte mouw

JASSEN BESTELLEN BIJ CLAUDIA STRÄTER

Online bestellen wilt u graag op een veilige, doch makkelijke manier doen. Dat begrijpen we en daarom hebben we geprobeerd om dit voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken. U doorloopt heel eenvoudig alle stappen om een van de Claudia Sträter jassen te bestellen en vervolgens kunt u zonder zorgen uw bestelling afronden. Betalen doet u op een veilige manier die voor u het meest vertrouwd voelt. We werken samen met meerdere, gecertificeerde betaalinstanties, zodat u zonder zorgen uw bestelling kunt afronden. Bestelt u op werkdagen voor 21.00 uur, dan heeft u uw bestelling morgen al in huis. Alle reden om één van deze prachtige jassen nu, online, bij Claudia Sträter te bestellen.