SALE tot 50% uitsluitend in onze winkels, online bestellingen zijn niet mogelijk. Meer info

Mantels

3 artikelen

DAMES MANTELS BIJ CLAUDIA STRÄTER

Dames mantels van MAURA by Claudia Sträter zijn kwalitatief hoogwaardig en gaan jaren mee. Onze mantels voor dames worden met de grootste zorg ontwikkeld en zijn perfect afgewerkt tot in het kleinste detail. Wanneer u één van de MAURA by Claudia Sträter dames mantels draagt zal het draagcomfort en de fijne snit u direct opvallen. Claudia Sträter streeft ernaar om kleding te ontwerpen die de vormen van het vrouwelijk lichaam nog beter uit laten komen. In het assortiment lange dames mantels vindt u klassieke tinten zoals zwart, grijs en beige. Of kiest u liever voor een mantel jas voor dames in modieus fuchsia of in een klassiek ruitdessin?

MANTELS VOOR DAMES ONLINE

Dames mantels vindt u bij Claudia Sträter. Kijkt u ook eens in de categorieën lange jassen en korte jassen, wellicht wordt u verrast door een model dat ook aansluit bij uw wensen. Een Claudia Sträter jas bestelt u gemakkelijk online, gewoon vanaf de bank met de laptop op schoot of op kantoor. Wij kunnen ons ook voorstellen dat u liever naar de winkel komt. We helpen u graag.

DAMES MANTELS BESTELLEN BIJ CLAUDIA STRÄTER

Een mantel voor dames bestelt u bij Claudia Sträter gemakkelijk, snel en zonder problemen online. Wij werken enkel en alleen samen met gecertificeerde instanties. Vanaf het moment dat u uw bestelling gaat betalen tot aan het moment dat uw pakket wordt afgeleverd, alles gebeurt veilig, secuur en u hoeft zich nergens zorgen om te maken. Bekijk het Claudia Sträter assortiment mantels en bestel uw favoriet.