SALE tot 50% uitsluitend in onze winkels, online bestellingen zijn niet mogelijk. Meer info

Jeans

24 artikelen

SALE -50%

/

ECO-FRIENDLY

Ecofriendly - JEANS - Broeken - Grijs Ecofriendly - JEANS - Broeken - Grijs

JEANS

De basis voor bijna elke vrijetijdslook en dus een key-item in de garderobe van iedere moderne en actieve vrouw; we hebben het natuurlijk over de jeans. De jeans komt elk seizoen in allerlei modellen en maten en is met recht een musthave te noemen. Neem een kijkje in onze collectie in de zoektocht naar uw favoriete exemplaar.

Jeans in allerlei soorten en maten
Jeans zijn er in heel veel verschillende modellen en maten. Het vinden van het perfecte model is dan ook een ware zoektocht. Gaat u voor een eigentijdse jeans met slim fit of toch liever een tijdloze recht model? Dan zijn er ook nog de trendy modellen zoals de skinny en de flared. Twee varianten die de laatste jaren hun opmars hebben gemaakt en garant staan voor de meest stijlvolle looks. Voeg daar nog de comfortabele jogjeans en de 7/8 jeans aan toe en u begrijpt: het assortiment damesjeans bij Claudia Sträter is enorm. Uw favoriete model zult u daarom gegarandeerd vinden.

Jeans van de hoogste kwaliteit
De damesjeans van Claudia Sträter zijn niet alleen kwalitatief hoogstaand en uitgevoerd in een uniek en stijlvol design, wij helpen u ook graag met het vinden van uw favoriet. We hebben aan de linkerkant in de navigatie een aantal filters voor u toegevoegd welke u helpen om uw perfecte exemplaar te vinden. Of u nu gaat voor een jeans met slim fit, een trendy flared jeans of een comfortabele jogeans, bekijk en bestel uw favoriet direct in onze webshop!

Jeans bij Claudia Sträter
Jeans bestelt u bij Claudia Sträter makkelijk, snel en 100% veilig. Wij werken enkel met gecertificeerde betaalinstanties. Wanneer u op werkdagen voor 21.00 uur besteld, heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis! Wacht dus niet langer en bestel één van deze prachtige jeans online bij Claudia Sträter.