Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

CS LOUNGE by CLAUDIA STRÄTER

Claudia Sträter heeft elegantie hoog in het vaandel staan. De Claudia Sträter collecties zijn daarom altijd uitgevoerd in kwalitatief hoogwaardige stoffen en de silhouetten zijn vrouwelijk en elegant.

SLOW MOTION

Slow Motion staat voor onthaasten; rustig de tijd nemen voor de mooie dingen van het leven. Een ontspannan yoga-les, een middagje shoppen, een heerlijke wandeling op een mooie dag; kostbare vrijetijd vraagt om een outfit die multifunctioneel, comfortabel én – last but not least - stijlvol is!

CS LOUNGE by CLAUDIA STRÄTER

De Claudia Sträter CS Lounge collectie voor winter 2018 is klein maar fijn. Zwart, donkerblauw, off-white en een vleugje fuchsia zijn de basiskleuren, en een heerlijk zachte stretchviscose sweatstof met gebrushte binnenzijde is de kwaliteit waarin de modellen zijn uitgevoerd. De oversized sweater is voorzien van een CS-logo in matte studs, de boxy sweater heeft een gestreept tapedetail en de sweatpant heeft een comfortabele loose-fit pasvorm. Heerlijke items om in te relaxen, en – door de naadloos aansluitende stijl en kleur – fraai te mixen met andere items uit de reguliere Claudia Sträter collectie en de CS Sport/CS Night collecties.

CLAUDIA STRÄTER CS LOUNGE ONLINE BESTELLEN

Leggings en sweaters; Claudia Sträter brengt een brede collectie stijlvolle, modieuze en tijdloze items die u gemakkelijk, snel en veilig bestelt op claudiastrater.com

  • a) Gemakkelijk; de items zijn in de Claudia Sträter shop zowel op fashionthema – smaakmakend en inspirerend - als op product/kleur/maat te filteren.
  • b) Snel; bestelt u op een werkdag voor 21:00 uur, dan bezorgt Claudia Sträter uw bestelling al de volgende dag op het door u gewenste adres.
  • c) Veilig; Claudia Sträter werkt samen met meerdere betrouwbare betaalinstanties, zodat u uw bestelling kunt afronden op de manier die voor u het prettigst is.