SALE tot 50% uitsluitend in onze winkels, online bestellingen zijn niet mogelijk. Meer info

A-lijn

3 artikelen

A-LIJN ROKKEN

Bij Claudia Sträter is het aanbod stijlvolle vrouwelijke items en daarmee ook het aanbod rokken zeer divers. Ook de A-lijn rok voor dames ontbreekt niet in het assortiment. De A-lijn rok was enige tijd uit het modebeeld verdwenen, maar is terug van weggeweest. Het model loopt als een A wijd uit aan de onderkant en kan zowel boven als onder de knie vallen.

Welk model kiest u?

De A-lijn rok, oftewel uitlopende rok, vindt u bij Claudia Sträter in verschillende uitvoeringen en materialen. Bekijkt u eens het licht uitlopende model van meerkleurig tweed of de jacquard gebreide variant. Een absolute klassieker en daarom onze favoriet is de zandkleurige suède rok. Deze A-lijn leren rok tot op de knie heeft een prachtige soepele valling door de voor suède zo kenmerkende deelnaden.

Zowel gekleed als casual

De A-lijn rokken in onze collectie zijn tijdloos en kunnen zowel gekleed als casual worden gedragen. Wilt u daarvan wat voorbeelden zien? Bekijk dan ons lookbook. Heeft een ander rokmodel toch uw voorkeur? Bekijk dan de andere categorieën: kokerrokken en jersey rokken. U kunt heel gericht zoeken door ook te filteren op kleur en maat. Komt u er niet uit? Wij helpen u graag verder in de winkel.

A-lijn rokken online bestellen

A-lijn rokken bestelt u online bij Claudia Sträter. Makkelijk, snel en ook 100% veilig. U kunt uw bestelling altijd voltooien op een manier die voor u het meest vertrouwd voelt. Wij werken samen met gecertificeerde betaalinstanties, waardoor u online, zonder zorgen kunt betalen. Bestelt u op werkdagen voor 21.00 uur, dan ontvangt u de volgende dag al uw bestelling. Wacht dus niet langer en bestel bij Claudia Sträter één van de mooie A-lijn rokken.