SALE tot 50% uitsluitend in onze winkels, online bestellingen zijn niet mogelijk. Meer info

Jersey

8 artikelen

SALE -50%

Claudia Sträter - Rok - Rokken - Wit Claudia Sträter - Rok - Rokken - Wit

SALE -50%

Claudia Sträter - Rok - Rokken - Black Claudia Sträter - Rok - Rokken - Black

ROKKEN

Claudia Sträter staat voor een vrouwelijke en stijlvolle collectie, met een elegante belijning en oog voor detail. Rokken zijn belangrijk in ons aanbod, want dit kledingstuk is het toppunt van vrouwelijke elegantie, vooral in combinatie met hoge hakken. Toch vindt u bij Claudia Sträter rokken voor elk moment van de dag en voor elke gelegenheid. Met een jersey rok kunt u makkelijk verschillende looks creëren. Van chic tot stoer.

 

AANGESLOTEN OF ZWIERIG

Een aangesloten zwarte of donkerblauwe jersey kokerrok van Italiaanse punto Milano stretchkwaliteit is de ultieme formele en tegelijkertijd vrouwelijke rok. Een must have voor uw zakelijke garderobe die u fraai combineert met een blazer in dezelfde stofkwaliteit. Een zwierig jersey rokje met bloemdessin, bijvoorbeeld gecombineerd met een wijdvallende gebreide trui, doet het ook goed buiten kantooruren.

 

ELKE DAG ROKJESDAG

Met een warme panty of maillot zijn de jersey rokken ook op winterse dagen heel goed te dragen. Elke dag rokjesdag! Alle jersey rokken van Claudia Sträter zijn comfortabel en hebben een uitstekende pasvorm. Heeft u liever een mooie rok van ander materiaal of zoekt u een ander model? Kijkt u dan eens in de categorieën kokerrokken en A-lijn rokken.

 

JERSEY ROKKEN ONLINE BESTELLEN

Jersey rokken bestelt u online bij Claudia Sträter. Makkelijk, snel en ook 100% veilig. U kunt uw bestelling altijd voltooien op een manier die voor u het meest vertrouwd voelt. Wij werken samen met gecertificeerde betaalinstanties, waardoor u online, zonder zorgen kunt betalen. Bestelt u op werkdagen voor 23.00 uur, dan ontvangt u de volgende dag al uw bestelling. Wacht dus niet langer en bestel bij Claudia Sträter één van de mooie jersey rokken.