SALE tot 50% uitsluitend in onze winkels, online bestellingen zijn niet mogelijk. Meer info

Print

11 artikelen

SALE -50%

Claudia Sträter - Top - Lange mouw - Blauw Claudia Sträter - Top - Lange mouw - Blauw

SALE -50%

Claudia Sträter - Top - Print - Off-white Claudia Sträter - Top - Print - Off-white

DAMES TOPS MET PRINT

Tops met een print uitgevoerd in kleurrijke en soepel vallende materialen vindt u online bij Claudia Sträter. In onze collectie vindt u tops met paisly prints, grafische prints, dierenprints en gestreepte dessins. Wanneer u houdt van prints maar het liefst niet te opvallend, kies er dan voor om de top met print te combineren met een uni blazer of vest. Wanneer u gaat voor een wat gewaagdere look, kies er dan voor om twee prints met elkaar te combineren. Helemaal volgens de laatste trends!

TOPS MET EEN PRINT ONLINE

Tops met print van Claudia Sträter zijn heel gevarieerd. Of u nu kiest voor een top met een all-over print, een print aan alleen de voorzijde of een ingebreide print, Claudia Sträter biedt het u allemaal. Naast tops met een print kunt u ook kiezen voor:

• Tops met lange mouw
• Tops met driekwart mouw
• Tops met korte mouw
• Mouwloze tops
• Zijde tops

TOPS MET EEN PRINT BESTELLEN BIJ CLAUDIA STRÄTER

Tops met een print bestelt u online bij Claudia Sträter. Gemakkelijk, snel en 100% veilig. Wij bezorgen bijna altijd al de volgende werkdag en u heeft voldoende gelegenheid om uw bestelde tops met een print of andere artikel(en) thuis nog even goed te bekijken, te passen en mocht dat nodig zijn, kosteloos te retourneren. Bestel daarom uw tops met een print online bij Claudia Sträter.