SALE tot 50% uitsluitend in onze winkels, online bestellingen zijn niet mogelijk. Meer info

Mouwloos

8 artikelen

MOUWLOZE DAMES TOPS

Mouwloze tops van Claudia Sträter zijn een onmisbaar item voor iedere vrouw omdat je er eindeloos mee kunt combineren. Draag een zijde mouwloze top onder een blazer of in combinatie met een opengebreide trui. ’s Avonds een etentje? Laat dan de blazer of opengebreide trui weg, voeg een mooi accessoire toe en u heeft een compleet nieuwe look.

MOUWLOZE TOPS ONLINE

Mouwloze tops bieden wij u in rijke materialen zoals zijde en katoen. Onze maatboog loopt van maat 36 t/m 44 met af een toe een uitzondering in maat 34 of 46. Meer informatie over onze maatvoering vindt u in de maattabel. Deze vindt u op de productdetailpagina van elk artikel. Iedere webshop bezoeker oriënteert op eigen wijze door de collectie. Om het online shoppen zo prettig mogelijk voor u te maken, kunt u filteren op model, prijs, kleur en maat. Bekijk de collectie mouwloze tops op maat:
Mouwloze tops in maat 36
Mouwloze tops in maat 38
Mouwloze tops in maat 40
Of bekijk alle tops hier.

 

MOUWLOZE TOPS BIJ CLAUDIA STRÄTER

Uw mouwloze tops bestelt u online, gemakkelijk en zonder zorgen bij Claudia Sträter. Wanneer u op werkdagen voor 21.00u bestelt, ontvangt u uw bestelling de volgende dag al in huis. We geven u voldoende gelegenheid om thuis over uw bestelling na te denken en indien nodig te ruilen of retourneren. Bekijk de collectie mouwloze tops van Claudia Sträter.