Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Zijde dames tops

Zijde tops van Claudia Sträter zijn gemaakt van een lichte en luchtige kwaliteit zijde. Hierdoor valt de top nonchalant om het lichaam. Bekijk altijd eerst op het waslabel of uw zijde top wel gewassen mag worden, voordat u uw zijden top in de wasmachine doet. Ons advies is om tops van zijde altijd in een waszakje te wassen, ter bescherming. Hierdoor blijft uw zijden top het mooist.

Zijde tops online

In een zijde top komt u altijd vrouwelijk en elegant voor de dag zonder overdressed te zijn. Claudia Sträter gelooft in de kracht van mix & match en laat in het lookbook zien dat u met zijde tops eindeloos kunt combineren. Heeft u al een combinatie voor ogen en zoekt u alleen nog maar de juiste maat om uw look compleet te maken? Bekijk dan onze collectie zijden tops op maat.

Of bekijk hier onze andere maten. Onze maatboog loopt van maat 34 tot en met maat 46.

Zijden tops bestellen

Zijde tops van Claudia Sträter besteld u gemakkelijk en snel in de officiële webshop. Wanneer u op werkdagen voor 21.00 uur besteld, heeft u het item de volgende dag al in huis. U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling in de winkel af te laten leveren. Hier heeft u meteen de gelegenheid om het item te passen en indien nodig, het om te ruilen voor de juiste maat. Bekijk de collectie zijde tops online en laat u inspireren.