SALE tot 50% uitsluitend in onze winkels, online bestellingen zijn niet mogelijk. Meer info

Fijn gebreid

9 artikelen

SALE -50%

Claudia Sträter - Vest - Truien - Wit Claudia Sträter - Vest - Truien - Wit

FIJN GEBREIDE DAMES VESTEN

Fijn gebreide vesten zijn ideale items. Draag een oversized model in combinatie met een skinny broekje. Gaat u toch liever voor wat meer taille? Kies dan voor één van onze getailleerde vesten en draag deze elegant in combinatie met een zijde blouse. Doordat de fijn gebreide vesten zijn gemaakt van de fijnste materialen hebben ze een hoog draagcomfort. Bekijk onze collectie fijn gebreide vesten online.

FIJN GEBREIDE DAMES VESTEN ONLINE

De collectie fijn gebreide vesten is divers. Verschillende lengtes, oversized of getailleerd, een enkele sluiting of koordsluiting, er is keuze genoeg. Laat uw keuze afhangen van wat u wilt uitstralen. Gaat u liever voor rustig en clean, kies dan voor uni uitgevoerd in een rijk materiaal. Kies voor een opvallende print wanneer u uw look wilt afstylen met een vest. Wij hebben de collectie fijn gebreide vesten ingedeeld op maat, zodat u snel een overzichtelijk beeld heeft.

• Fijn gebreide korte vesten in maat 38
• Fijn gebreide korte vesten in maat 40
• Fijn gebreide korte vesten in maat 42
Of bekijk hier één van de andere maten

FIJN GEBREIDE DAMES VESTEN BESTELLEN

De fijn gebreide vesten van Claudia Sträter bestelt u makkelijk, snel en zonder zorgen online. Wanneer u op werkdagen voor 21.00 uur besteld, heeft u de volgende dag al uw bestelling in huis. Bent u niet tevreden? Retourneren kan kosteloos via de post of breng uw bestelling retour in één van onze winkels. Bekijk onze collectie en bestel uw favoriete fijn gebreide vesten online bij Claudia Sträter.