NL | LUX | DE

Stem & Win

MAAK KANS OP EEN COLLAGEKUNSTWERK

Wilt u kans maken op een collagekunstwerk t.w.v. €400?
Stem dan op uw favoriete collage en wie weet hangt het kunstwerk binnenkort aan uw muur.


Voor het modeseizoen winter 2018 werkt Claudia Sträter als liefhebber van kunst en design weer samen met collagekunstenaars. Roeli van Vliet en Bea Wagner verwerkten silhouetten uit de collectie in hun inspiratieve collages die te bewonderen zijn in de brochures en in al onze etalages.

Roeli van Vliet


Designer en illustrator Roeli van Vliet woont en werkt in Vlaardingen. Na afronding van de MDGO Mode en Kleding in 1994 vervolgt ze haar studie aan The Design Academy in Eindhoven waar ze in 1998 afstudeert in de richting Mens en Identiteit. Tot 2007 werkt Roeli als styliste, daarna gaat ze aan de slag als freelance designer en illustrator voor onder andere de Bijenkorf, Dyanne Beekman en Shoediction. Ze maakt haar collages handmatig door middel van scheuren of snijden. Inspiratie haalt ze uit de dingen om haar heen zoals design, fashion, architectuur, cultuur en de natuur. Het werk van Roeli is gepubliceerd in De Grote Rotterdamse Kunstkalender (2016) en het kunstboek Making The Cut Vol. 1 (2017). Sinds een jaar heeft ze haar eigen label DYNAMIC met unieke prints op sweaters en T-shirts.

Beeld
Beeld
Beeld

Bea Wagner


De van oorsprong Duitse artdirector en designer Bea Wagner rondt haar master Design & Communication in Wiesbaden af in 2007 en werkt daarna achtereenvolgens in New York, Berlijn en Düsseldorf. In 2012 komt ze (voor de liefde) naar Amsterdam waar ze sindsdien woont en als freelancer werkt aan opdrachten voor verschillende Nederlandse en Duitse klanten. Bea maakt al collages sinds haar studietijd. Indertijd just for fun, inmiddels ook voor opdrachtgevers waaronder diverse tijdschriften. Onlangs begon ze met het delen van haar collages via Instagram (@bea_at_the_studio). Kunst en mode zijn haar grote inspiratiebronnen. Samen met twee collega’s organiseert ze maandelijks netwerkavonden genaamd Ladies, Wine & Design, een serie die is geïnitieerd in New York door designer Jessica Walsh en inmiddels plaatsvindt in bijna tweehonderd steden wereldwijd.

Beeld
Beeld
Beeld

Stem op uw favoriet

Kies uw favoriete collage door het vermelden van het nummer.
Vul onderstaande contactgegevens in en maak kans op uw favoriete collage!


Actievoorwaarden
Wilt u kans maken op een collagekunstwerk t.w.v. €400? Stem dan op uw favoriete collage. Meedoen kan tot en met 14 oktober 2018. Uit alle deelnamers worden ad rondom twee winnaars geselecteerd. De winnaars ontvangen uiterlijk week 43 een persoonlijk bericht via het door hen opgegeven e-mailadres. Na toestemming van de winnaars worden de namen bekend gemaakt op Facebookpagina, het Instagram account en de website van Claudia Sträter. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Medewerkers van FNG Group zijn uitgesloten van deelname.