Customer service

Persoonlijke aandacht, ook als het gaat om klachtenafhandeling, is zeer belangrijk. Om optimale tevredenheid te kunnen garanderen staan onze social media, de ServiceDesk en de winkel met elkaar in verbinding.

De goede service van Claudia Sträter

Goede service is één van de ijkpunten van Claudia Sträter. In de winkel worden klanten, indien gewenst, uitgebreid geholpen en voorzien van persoonlijk stylingadvies. Onze kleding staat bekend om de mooie pasvorm. Maar niemand is gelijk, dus als er iets moet worden vermaakt dan doen we dat voor onze FashionCard-houders natuurlijk zonder bijkomende kosten.

De klantgerichtheid van Claudia Sträter

Van hoofdkantoor naar de winkel tot in de kledingkast: Claudia Sträter hanteert een 360 graden benadering om de klant optimaal te kunnen bedienen. Verkopers krijgen trainingen op het gebied van klantgerichtheid, maar ook over stofkwaliteit en kennis van de collecties. Vaste klanten leggen we graag in de watten met de privileges van de FashionCard, zoals speciale klantendagen en leuke gifts.

Kwaliteit & onderhoud

Bij de vervaardiging van onze collectie letten we op de onderhoudskenmerken van het materiaal. Wij adviseren een fijnwasmiddel daar waar wassen mogelijk is, en een hand- of wolwasprogramma op lage temperatuur als de stoffen delicaat zijn. Bijzondere materialen vereisen soms een speciale behandeling. Indien dit het geval is, staat dit kenmerk bij de wasvoorschriften en op het onderhoudslabel in het kledingstuk. Twijfelt u over hoe u een kledingstuk het beste kunt (laten) reinigen, neem dan contact op met één van onze filialen of consulteer een stomerij bij u in de buurt.

 

Have questions? We would love to help.

Neem contact op met onze ServiceDesk door te bellen met +31 (0)88 - 246 24 60, of stuur een e-mail naar vragen@claudiastrater.be.