NL | ENG

Beeld

EMPOWERED BY Claudia Sträter staat voor vrouwelijke elegantie, authenticiteit en ambitie.
We hebben de 'perfect match' gevonden in actrice Anna Drijver, het gezicht van de campagne.

FASHION DAYS

donderdag 26 maart – zondag 29 maart


Nieuwe kleurstellingen, zwierige silhouetten en luxe materialen; de nieuwe collectie zit boordevol moois om uw garderobe alvast lente- en zomerproof te maken.


Veel uitgesproken vrolijke tinten, want we kunnen allemaal wel wat positive vibes gebruiken.

Shopt u online tijdens FASHION DAYS, dan ontvangt u een luxe lederen beauty- en jewellery box bij besteding vanaf €150*. Bent u FashionCard-houder? Dan ontvangt u ook dubbele FashionCard-Punten.


*Zolang de voorraad strekt

INDIAN DREAM

Het nieuwe thema Indian Dream is geïnspireerd op de atmosfeer uit het Verre Oosten. Het stemmige kleurenpalet brengt een prettige, warme sfeer en de collectie bevat volop comfortabele items. Anna: De wijde broek met tapijtprint zit heerlijk!’


SHOP EMPOWERING LOOKS

Met welke power pieces zet u uw persoonlijkheid kracht bij?

BEHIND THE SCENES

Beeld

IN GESPREK MET ANNA

Anna Drijver vervult verschillende rollen in haar leven. Niet alleen in haar werk als actrice, maar ook in haar persoonlijke leven. Wat zijn haar ambities? Wat drijft haar? Welke uitdagingen komt ze tegen? Deze en andere vragen passeerden de revue in een openhartig gesprek. Lees nu het complete interview.


GESPOT

Anna verschijnt regelmatig op de rode loper of in de media in een outfit van Claudia Sträter.
Claudia Sträter X Anna Drijver

Wat ons bindt, is gedrevenheid en passie voor wat we doen. Welke rol Anna ook vervult, die van moeder, actrice, partner, scriptschrijver, dochter, presentatrice of vriendin, de kleding van Claudia Sträter versterkt haar kracht en onderstreept haar veelzijdige persoonlijkheid. En dat laatste is precies de missie van Claudia Sträter.
Al vijftig jaar.

Beeld

LET'S CONNECT

Schrijf nu in voor de nieuwsbrief en maak kans op een outfit t.w.v. €300 en persoonlijk stylingadvies in een winkel naar keuze.

Via de nieuwbrief blijft u op de hoogte van de nieuwste collecties, aanbiedingen, events, sale en meer Claudia Sträter nieuws.


Bekijk hier de actievoorwaarden.