NL | ENG

Beeld

EMPOWERED BY Claudia Sträter staat voor vrouwelijke elegantie, authenticiteit en ambitie.
We herkennen deze waarden in actrice Anna Drijver en vroegen haar daarom als gezicht van de campagne.
Wat ons bindt, is gedrevenheid en passie voor wat we doen.

Claudia Sträter X Anna Drijver

Anna Drijver is naast een bevlogen actrice ook moeder, partner, scriptschrijver, voorzitter van de acteursbelangenvereniging, vriendin, dochter… Welke rol ze ook vervult, de kleding van Claudia Sträter versterkt haar kracht en onderstreept haar veelzijdige persoonlijkheid. En dat laatste is precies onze missie. Al bijna vijftig jaar. We vertalen internationale modetrends naar een duidelijk herkenbaar handschrift; vrouwelijk en stijlvol, met een elegante belijning en oog voor detail. We staan bekend om het gebruik van prachtige garens en stoffen - veelal van Italiaanse oorsprong - en een impecable gevoel voor fit. Anna over de samenwerking: ‘Ik ben heel trots op deze samenwerking. Naast mijn werk als actrice vind ik het heel leuk om me te verbinden aan de campagne van een sterk merk als Claudia Sträter.’.

Beeld

SHOP EMPOWERING LOOKS

Beeld

IN GESPREK MET ANNA


Anna Drijver heeft een succesvolle carrière als actrice. Daarnaast heeft ze twee boeken op haar naam staan en schrijft ze scripts voor films en series. Ze heeft een eigen podcast Camera loopt! en zet zich in voor de acteursbelangenvereniging. We spraken uitvoerig met Anna over haar carrière en ambities. 'Ik zoek steeds dingen op die nieuw en uitdagend zijn'.


Summer Vibes

De collectie Summer Vibes bestaat uit verschillende zomerse items met een hoge feelgoodfactor. Van kleurrijke tops en zwierige jurken tot het sun proof ensemble dat actrice Anna Drijver hierboven draagt.
Get empowered!

Beeld

GESPOT

Anna verschijnt regelmatig op de rode loper of in de media in een outfit van Claudia Sträter.
BEHIND THE SCENES

LET'S CONNECT

Schrijf nu in voor de nieuwsbrief en maak kans op een outfit t.w.v. €300 en persoonlijk stylingadvies in een winkel naar keuze.

Via de nieuwbrief blijft u op de hoogte van de nieuwste collecties, aanbiedingen, events, sale en meer Claudia Sträter nieuws.


Bekijk hier de actievoorwaarden.