NL | ENG

Beeld

EMPOWERED BY Claudia Sträter staat voor vrouwelijke elegantie, authenticiteit en ambitie.
Actrice Anna Drijver is het gezicht van de campagne.
Wat ons bindt, is gedrevenheid en passie voor wat we doen. De liefde voor elegante, tijdloze mode is iets anders wat we gemeen hebben.

NEW NEON

Anna over dit eerste voorjaarsthema: ‘Wat een lekkere knalkleuren om uit te kiezen! Ik word hier heel vrolijk van. Vooral dat neon oranje is een vrolijke lentekleur. Veel items kun je sportief dragen, maar ook chique door ze net even anders te combineren.’


In het thema New Neon staan de kleuren neon oranje en neon groen centraal. De felle kleuren geven een kleurrijke boost aan de garderobe en luiden een nieuw voorjaar in. Kleine en grotere ruiten ondersteunen het uitgesproken kleurbeeld dat soms wordt verzacht door een mooie tint kalk of krachtig zwart.

SHOP EMPOWERING LOOKS

Met welke power pieces zet u uw persoonlijkheid kracht bij?

Beeld

IN GESPREK MET ANNA

Anna Drijver vervult verschillende rollen in haar leven. Niet alleen in haar werk als actrice, maar ook in haar persoonlijke leven. Wat zijn haar ambities? Wat drijft haar? Welke uitdagingen komt ze tegen? Deze en andere vragen passeerden de revue in een openhartig gesprek. Lees nu het complete interview.


GESPOT

Anna verschijnt regelmatig op de rode loper of in de media in een outfit van Claudia Sträter.
Claudia Sträter X Anna Drijver

Wat ons bindt, is gedrevenheid en passie voor wat we doen. Welke rol Anna ook vervult, die van moeder, actrice, partner, scriptschrijver, dochter, presentatrice of vriendin, de kleding van Claudia Sträter versterkt haar kracht en onderstreept haar veelzijdige persoonlijkheid. En dat laatste is precies de missie van Claudia Sträter.
Al vijftig jaar.

Beeld

LET'S CONNECT

Schrijf nu in voor de nieuwsbrief en maak kans op een outfit t.w.v. €300 en persoonlijk stylingadvies in een winkel naar keuze.

Via de nieuwbrief blijft u op de hoogte van de nieuwste collecties, aanbiedingen, events, sale en meer Claudia Sträter nieuws.


Bekijk hier de actievoorwaarden.