In de videoreeks EMPOWERED BY gaat actrice Anna Drijver in gesprek met bekende en minder bekende ambitieuze vrouwen die zij sterk en inspirerend vindt. Ze gaat op zoek naar de drijfveren achter het succes en de veerkracht van deze vrouwen. Omdat we altijd nog iets van elkaar kunnen leren. Vooral nu.

 

 

EMPOWERED BY INTERVIEWSERIE

ANNA DRIJVER X MARLIJN WEERDENBURG

In deze eerste aflevering praat Anna met actrice, presentatrice en zangeres Marlijn Weerdenburg (36), die zij al kent vanaf hun tijd op de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie. Ze ontmoeten elkaar in de Kleine Komedie, zowel voor Anna als Marlijn een bijzondere plek.
Marlijn vertelt openhartig over haar zoektocht, haar keuzes en over de kwetsbaarheid waar ze haar kracht van heeft weten te maken. ‘Het is mijn vuur. Iets wat ik in kan zetten en waar ik anderen misschien mee kan raken.’ Dat ze dat als de beste kan, bewijst de a-capella toegift die ze aan het einde van het gesprek aan Anna geeft. Kippenvel!
Deze eerste aflevering is een voorproefje van de serie die in het najaar vervolgd zal worden. Abonneer op ons YouTube-kanaal en blijf op de hoogte van de volgende afleveringen!
SHOP EMPOWERING LOOKS


Met welke power pieces zet u uw persoonlijkheid kracht bij?

 

LET'S CONNECT

Schrijf nu in voor de nieuwsbrief en maak kans op een outfit t.w.v. €300 en persoonlijk stylingadvies in een winkel naar keuze.

Via de nieuwsbrief blijft u op de hoogte van de nieuwste collecties, aanbiedingen, events, sale en meer Claudia Sträter nieuws.
 

 

Bekijk hier de actievoorwaarden