Feestelijke Opening Kortrijk

Op vrijdag 26 februari opent Claudia Sträter haar deuren in het winkelcentrum K van Kortrijk. Dit in 2010 geopende shopping center is het werk van de architecten Robrecht en Daem. Midden in het centrum treft u er meer dan 80 winkels in een fijne mix van fashion, food en lifestyle. Parkeren doet u makkelijk ondergronds en elke vrijdag zijn de winkels open tot 20 uur. 

Kortrijk, ook wel de Guldensporenstad genoemd, is een bruisende Vlaamse centrumstad gelegen aan de oevers van de Leie. Het is ook een historische stad met een rijk cultureel erfgoed. Naast de vele shoppingmogelijkheden loont het zeker ook de moeite om eens af te zakken tot in het centrum van Kortrijk voor de vele bezienswaardigheden, zoals de Broeltorens, het Begijnhofpark, het Belfort en heel wat musea. Wie na een leuke dag honger heeft gekregen, kan altijd terecht in een van de vele karaktervolle café's en restaurants die deze stad rijk is.

Met Kortrijk opent Claudia Sträter haar zevende winkel in België en dat vieren wij graag met u! Wij nodigen u van harte uit om onder genot van een hapje en een glaasje cava onze nieuwe zomercollectie te komen bekijken. Bij besteding vanaf 150 euro ontvangt u een cadeaubon van 15 euro en leren bagagelabel cadeau. 

U bent van harte welkom!
 

maandag t/m zaterdag van 10:00 tot 19:00 uur
vrijdag tot 20:00 uur
zondag gesloten