Blouses - tunieken

2 artikelen

SALE -50%

/

ECO-FRIENDLY

Ecofriendly - Blouse - Lange mouw - Black Ecofriendly - Blouse - Lange mouw - Black

BLOUSES EN TUNIEKEN

De zijden blouse is ‘the little black dress’ voor elke elegante vrouw. Een blouse van Claudia Sträter is van topkwaliteit. Door het gebruik van lichte en luchtige materialen valt de blouse soepel en nonchalant om het lichaam. Een blouse is eenvoudig veelzijdig te combineren en is bovendien tijdloos, echt een investering waard dus! De zijden blouse van Claudia Sträter past bij alle gelegenheden en is uitgevoerd in een tijdloos design met een moderne twist. In dit kledingstuk komt u altijd elegant en vrouwelijk voor de dag zonder overdressed te zijn. Blouses en tunieken van Claudia Sträter kunt u aan op uw werk of in uw vrije tijd.

BLOUSES EN TUNIEKEN ZAKELIJK OF NONCHALANT

Blouses worden vooral gedragen wanneer u kiest voor een business uitstraling. Vaak wordt de blouse gecombineerd met een blazer, kokerrok of nette pantalon. Het leuke van mix & match is dat de blouse op zo veel meer manieren gedragen kan worden dan dat. Blouses en tunieken mogen daarom uiteraard niet ontbreken in uw kledingkast. Ga ook eens voor sportief of nonchalant en kies ervoor op een blouse te dragen op een jeans met stijlvolle pumps of sportief met gympen. Blouses en tunieken kunt u perfect dragen op uw werk, naar een feestje of op vakantie.

BLOUSES EN TUNIEKEN ONLINE BESTELLEN BIJ CLAUDIA STRÄTER BIEDT DE VOLGENDE VOORDELEN:

Blouses en tunieken van Claudia Sträter bestelt u gemakkelijk en snel in de officiële webshop. 14 dagen bedenktijd om te bepalen of u de blouse of tuniek wilt houden;
Veilig online betalen;
De blouse of tuniek op werkdagen voor 21.00 uur besteld, morgen bezorgd;
Eenvoudig en kosteloos de blouse of tuniek retourneren.