IN STORES & ONLINE

PREVIEW DAYS

DONDERDAG 21 FEBRUARI T/M ZONDAG 24 FEBRUARI

Tijdens PREVIEW DAYS ontdekt u de nieuwste modethema’s uit de collectie zomer 2019. Dit is hét moment voor een frisse update van uw garderobe. Laat u verrassen door de uitgesproken kleuren, nieuwe silhouetten en luxe materialen van dit seizoen.

Beeld
Beeld


Alstublieft, een shawl cadeau

Tijdens deze inspirerende dagen (21 t/m 24 februari) ontvangt u in onze winkels en online een shawl met luipaardprint* bij besteding vanaf €150 en dubbele FashionCard-punten bij elke aankoop.*Zolang de voorraad strekt. Bekijk hier alle actievoorwaarden.

Ontdek de collectie

Blader door de brochure zomer 2019 deel 1 en ontdek welke stijl bij u past.


Beeld


‘Er staat u een overvol, inspirerend modeseizoen te wachten’De verschillende modethema’s uit de nieuwe zomercollectie zijn herkenbaar aan een eigen signatuur en kleurenpalet.
Elk thema heeft z’n eigen key pieces.
Welke look is uw favoriet?


ART INSPIRED

Claudia Sträter draagt de Nederlandse kunst en vormgeving een warm hart toe. Voor het modeseizoen zomer 2019 vroeg Head of Design Ger-Jan de Gilde vier mode-illustratoren, allen ArtEZ alumni, een illustratie te maken geïnspireerd op de thema’s uit de collectie. Deze illustraties zijn verwerkt tot exclusieve shawls die in de winkel en online verkrijgbaar zijn. De opbrengst wordt geschonken aan non-profit organisaties die het werk van kunstenaars ondersteunen: Patty Morgan (www.pattymorgan.net) en Vouch (www.vouch.nu).

Beeld

Hoe word ik FashionCard-houder?

Niet alleen tijdens Preview Days, maar het hele jaar door profiteert u met de FashionCard van verschillende privileges.