Share your Clothes

Onze vintage store
Share your Clothes

Beeld
Beeld

Onze vintage store
Share your Clothes

SHARE YOUR CLOTHES

Share your Clothes is de vintage store van Claudia Sträter. Hier worden unieke pre-loved items van het merk verzameld en opnieuw verkocht. Op deze manier verlengen we de levensduur van onze producten en wordt tegelijkertijd de Claudia Sträter Foundation gesteund. De vintage winkel Share your Clothes is gevestigd in de reguliere Claudia Sträter winkel in de IJpassage van het Centraal Station in Amsterdam. De winkel hanteert vaste verkoopprijzen die toegankelijk zijn voor een breed publiek en variëren van €10 tot €90. De items die niet worden verkocht gaan naar vrouwen in kansarme landen. De Share your Clothes winkel is dagelijks geopend van 09.00 tot 21.00 uur, zaterdag en zondag tot 20.00 uur.

Geef uw kleding een tweede leven
Heeft u een vintage Claudia Sträter-kledingstuk in de kast hangen dat u niet meer draagt? Lever het in en draag bij aan een duurzamere samenleving. Plus: het is geld waard. U ontvangt dit in de vorm van FashionPoints op uw FashionCard-saldo! Bekijk hier meer informatie over de FashionCard.

Hoe kunt u vintage items inleveren?
U kunt uw vintage zomer en winter items inleveren in alle Claudia Sträter winkels in Nederland en in de vintage winkel in het Centraal Station in Amsterdam.

Innamebeleid
Kwaliteit is belangrijk voor ons, daarom gaan wij bij het innemen van de kleding selectief te werk. U kunt alleen kleding inleveren van het merk CLAUDIA STRÄTER, COPINES en MAURA met een origineel innaai-etiket. De kleding mag geen beschadigingen, vlekken of andere onregelmatigheden hebben en mag geen tekenen van inferieure kwaliteit vertonen, zoals pilling. De kleding is niet vermaakt en/of aangepast. De kleding is gewassen en gestreken of gestoomd. De shopmanager neemt de kleding in en stuurt deze ter beoordeling aan de shopmanager van de Share your Clothes winkel. De shopmanager van de Share your Clothes winkel zal telefonisch contact met u opnemen over de geaccepteerde kleding. U mag dan beslissen of u de niet geaccepteerde kleding terug wilt ontvangen in de winkel van afgifte of door ons wil laten afgeven bij een kledinginzamelpunt. De restwaarde van uw kledingstuk(ken) wordt in de vorm van FashionPoints op uw FashionCard-saldo bijgeboekt. Deze waarde is per kledinggroep vastgesteld en varieert van €5 tot €35. Bekijk hier alle algemene voorwaarden. 

Bekijk ook onze overige pijlers


Beeld

Dit doen we om onze productieketen
en producten te verduurzamen

Beeld

Dit doen we om onze productieketen
en producten te verduurzamen

Beeld

Deze maatschappelijke
initiatieven steunen we

Beeld

Deze maatschappelijke
initiatieven steunen we

Beeld

Dit zijn duurzaamheidsprojecten
waaraan we deelnemen

Beeld

Dit zijn duurzaamheidsprojecten
waaraan we deelnemen