Beeld

EMPOWERED BY Claudia Sträter staat voor vrouwelijke elegantie, authenticiteit en ambitie.
We hebben de 'perfect match' gevonden in actrice Anna Drijver, het gezicht van de campagne.

EMPOWERED BY INTERVIEWSERIE

In de videoreeks EMPOWERED BY gaat actrice Anna Drijver in gesprek met bekende en minder bekende ambitieuze vrouwen die zij sterk en inspirerend vindt.
Ze gaat op zoek naar de drijfveren achter het succes en de veerkracht van deze vrouwen. Omdat we altijd nog iets van elkaar kunnen leren. Vooral nu.


INDIAN DREAM

Het nieuwe thema Indian Dream is geïnspireerd op de atmosfeer uit het Verre Oosten. Het stemmige kleurenpalet brengt een prettige, warme sfeer en de collectie bevat volop comfortabele items. Anna: De wijde broek met tapijtprint zit heerlijk!’


SHOP EMPOWERING LOOKS

Met welke power pieces zet u uw persoonlijkheid kracht bij?

BEHIND THE SCENES

Claudia Sträter X Anna Drijver

Wat ons bindt, is gedrevenheid en passie voor wat we doen. Welke rol Anna ook vervult, die van moeder, actrice, partner, scriptschrijver, dochter, presentatrice of vriendin, de kleding van Claudia Sträter versterkt haar kracht en onderstreept haar veelzijdige persoonlijkheid. En dat laatste is precies de missie van Claudia Sträter.
Al vijftig jaar.

Beeld

LET'S CONNECT

Schrijf nu in voor de nieuwsbrief en maak kans op een outfit t.w.v. €300 en persoonlijk stylingadvies in een winkel naar keuze.

Via de nieuwbrief blijft u op de hoogte van de nieuwste collecties, aanbiedingen, events, sale en meer Claudia Sträter nieuws.


Bekijk hier de actievoorwaarden.