Zakelijke kleding dames

Claudia Sträter brengt ieder mode-seizoen zakelijke dameskleding voor de moderne vrouw. De collectie varieert van stijlvolle business pakken en elegante jurken tot basisblouses en chique tops voor op kantoor. Geef uw zakelijke garderobe een modische boost met deze stijlvolle mode-items.
 

Een modern vrouwenpak

Dat een zakelijke garderobe niet sober hoeft te zijn, bewijst onze nieuwste collectie. Alle mode-items zijn even business als chic en bij uitstek geschikt voor een dag op kantoor, een zakelijk diner of internationale congressen. Terug van weggeweest is het pak voor vrouwen, oftewel: het business pak. Verkrijgbaar in diverse uitvoering die dit mode-seizoen variëren in kleuren en patronen.

Multipurpose items

Voor alle mode-items binnen het thema Art of Business geldt dat deze ‘multipurpose’ zijn, oftewel: met de juiste styling draagt u de items naar zakelijke en niet-zakelijke gelegenheden. Zo staat het pak voor ‘business-chic’, maar combineert u de eyecatcher in uw vrije tijd tevens stijlvol op een flared jeans of zelfs op een super slim jeans. Hetzelfde geldt voor andere items uit ons Business thema. Bovendien zijn alle items voorzien van een modische twist waardoor deze niet alleen op kantoor smashing zijn, maar ook tijdens een feestelijke borrel later op de avond. 

Zakelijke dameskleding online bestellen

Zakelijke kleding online bestellen doet u bij Claudia Sträter makkelijk, snel en 100% veilig. Betalen doet u op een manier die voor u het meest vertrouwd voelt. We werken samen met meerdere betaalinstanties, zodat u uw bestelling altijd kan afronden op een manier die voor u het prettigst is. En bestelt u op een werkdag voor 14.00 uur, dan bezorgen wij uw zakelijke dameskleding al de volgende dag op het door u aangegeven adres. Wacht dus niet langer en bestel snel bij Claudia Sträter uw favoriete kantoor kleding online.